Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawil mnie..o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Bylam z chlopakiem 4 miesiace. Bylo wspaniale.Dogadywalismy sie, bardzo sie staral, mowil ze sie zakochal itd. Od dwoch tygodni widzialam ze sie oddala wiec narzucalam sie a skutek taki ze zerwal ze mna, zablokowal na portalu zebym nie widziala kiedy jest. Powiedzial ze zrywa bo nie potrafimy rozmawiac. Jak sie oddalal to sam byl nie mily wiec jak ja moglam z nim rozmawiac? Zachowalam sie jak desperatka napisalam ze go kocham. Pozniej za kilka dni ciszy sam sie odezwal. Zapytal jak sie czuje. Napisalam ze u mnie dobrze. Pokazalam ze mam go gdzies. Odblokowal mnie i widzialam kiedy jest aktywny. Dzis dopiero odpisalam mu na ostatnia jego wiadomosc sprzed kilku dni. Napisal czy moge gadac przez tel. Zadzwonil pytal co u mnie jak sobie radze. Powiedzialam ze u mnie dobrze zeby sie nie martwil bo nie bede miala z tego powodu depresji i usmiechnelam sie po czym zakonczylam rozmowe. Teraz patrze na portalu a tym razem tak mnie zablokowal ze nie moge nic nawet do niego napisac:) ma 34 lata. O co mu chodzi?

Gość gość
No rzeczywiście to jeszcze chłopak. O co mu chodzi? A cholera go tam wie. Nie znasz go długo. Można spekulować że ma jakieś zaburzenia i zapomniał spożyć prochy, albo spożywa prochy i temu ma takie odchylenia. Daj sobie spokuj.

Gość ingaaaa
Ten face t chce miec pewnosc ze ci na nim zalezy to taki typ zobaczyl ze nie ulewasz łez za nim to cie odrzucił .

Gość gość
Niedojrzały. Nikt poważny się tak nie zachowuje. Jak się nie chce z kimś być to zrywa się i koniec. A tak wygląda, że się bawi/ chce sprawdzić czy Ci zależy/ sam nie wie czego chce. Jak by mu naprawdę zależało i był dojrzały to by nie zrywał. Moim zdaniem trzeba dać sobie z nim spokój.

Gość gość
Napisalam mu smsa “ mam nadzieje ze Cie niczym nie urazilam bo po rozmowie zostalam zablokowana:) no coz:) pozdrawiam:) a on odpisal Ty mnie nigdy niczym nie urazilas. Mysle ze lepiej bedzie jak nie bedziemy sie obserwowali. Mysle ze chyba tak lepiej.mam nadzieje ze nie sprawilem Ci tym przykrosci. Nie odpisalam bo bylam w lazience za dwie minuty dostalam“ ?“ . Odpisalam “nie sprawiles:) jesli tak uwazasz ok:)

Gość gość
A moze jednak mu zalezy? Faceci dopiero pozniej mysla jak minie troche czasu od rozstania.

Gość gość
Jakis wariat nienormalny. W durne gierki sie bawi, blokuje i odblokowuje cie maaatko jak 14latek. Moj facet nigdy nie wchodzil nawet na portale spol bo zajmuje sie innymi wazniejszymi sprawami. Odpusc sibie tego pajaca bo zycie z nim mialabys ciezkie

Gość gość
dziwny gość? widocznie nie umiesz kłamać wyczuł, że go podglądasz i że kłamiesz że ci nie zależy - wiec cię zablokował i bardzo dobrze z takimi dziewuchami trzeba krótko bo się nigdy nie odczepią