Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona straciła uczucia do mnie..

Polecane posty

Gość gość

Chociaż kiedyś jej się podobałem i mnie lubiała, ponad rok żyliśmy w takim zauroczeniu, zawieszeniu. Niestety z jej strony wypaliło się wybrała jednak swojego faceta, z którym była cały czas.. Może to i lepiej, nie znam go, ale ze mną nie była by szczęśliwa dlatego nigdy nie podjąłem żadnych działań w jej stronę i cieszyłem się towarzystwem. Mogłem ją mieć sle wiem że by w końcu tego żałowala. Z drugiej strony tęsknie za nią, kocham jak najbliższą mi osobę choć może nie powinienem ale to silniejsze ode mnie, bo bardzo się przywiązuje do ludzi a do niej to już wyjątkowo. Zwolnilem się z pracy bo zgodnie ustaliliśmy ze lepiej będzie się nie widywac itd.. jej obojętność na mnie a czasami nawet i wredne zachowanie tylko mnie utwierdzily w tym, że powinienem to zrobić bo po co mamy ranić siebie nawzajem. Jednak nie potrafię się pozbyć tęsknoty czuje ze ta sprawa nie została do końca zamknięta, chciałbym móc ją widywac niczego więcej nawet nie oczekuje. Jestem bardzo nieszczęśliwy wiedząc że gdzieś tam jest, a jakby nie istnieje. Co ja powinienem zrobić?

Gość gość
zająć się sobą :P dać jej spokój :P

Gość gość
A Ty też kogoś masz?

Gość gość
12:02 Nie mam nikogo, jak poznałem ją to straciłem zainteresowanie związkami itp. Nie przeszło.

Gość gość
ska wiezs że straciła do ciebie uczucia?

Gość gość
co życie ?kiedy oststnio sie widzieliscie ?