Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebzyknieta 30stka

Moj chlopak nie chce sie bzykac

Polecane posty

Gość niebzyknieta 30stka

Ja lat 30 On lat 39 Razem od 4 miesiecy Mieszkamy osobno - ja z 8letnim synem, on sam w kawalerce Widzimy sie 2-3 razy w tygodniu (spedzamy caly wieczor, zwykle zostaje u mnie do polnocy) ale bardzo rzadko wykazuje ochote na seks? Bzykamy sie moze 2-3 razy na miesiac. Czy to jest normalne? Czy on jest za stary dla mnie? Czy moze krepuje go dziecko za sciana? Na poczatku myslalam ze jest niesmialy bo dlugo byl sam I potrzebuje sie rozkrecic. Ale sie nie rozkreca Help!

Gość niebzyknieta 30stka
Zawsze mu staje, nawet jak tylko sie przytula I np ogladamy film I zawsze dochodzi bez problemu. Tylko nigdy tego nie inicjuje. Owszem przytulamy sie, calujemy, ale do seksu nigdy mu sie nie spieszy. W sumie to ja zawsze zaczynam go rozbierac. Albo siebie. Moi byli faceci byli zupelnie inni, dlatego ten mnie tak dziwi.

Gość gość
Moj ma 41, razem od 1,5 r. W poczatkowej fazie zwiazku kochalismy sie i 4 razy na dobre, teraz moze mniej, ale rownie czesto inicjuje seks jak ja. Czy Twoj uprawia jakies sporty?

Gość gość
Zapomnialam dodac: ja tez 30 ;)

mojemu tez staje, całujemy się baaardzo dużo z żadnym facetem się tyle nie całowałam i przytulałam, pieszczoty są długie i namiętne ale to tyle, ja nie chcę być natarczywa, kocham go i akceptuję to.

Gość gość
U nas jest tak, ze jak sa mocniejsze pocalunki i pieszczoty to ZAWSZE konczy sie to seksem - jak mu juz stanie to nie ma odwrotu :D Ale w zwiazkuz tym takie pieszczoty nie sa zbyt czeste.

Gość gośćone
nikt nie powiedział, że musi być sprawiedliwie ale dlaczego ja nie spotykam na swojej drodze takich kobiet? Przecież by z łóżka nie wychodził no ale poczytać dobrze, że jeszcze tli się nadzieja ale to bardziej skomplikowane bo musiałaby być kochanką a na to większość kobiet się nie zgadza.

Gość niebzyknieta 30stka
Dzieki za odpowiedzi Tak uprawia sport. 2 razy w tygodniu silownia, raz basen. Jak bylo cieplej to wypad z kumplem na rowery (jest fanem jazdy rowerem w terenie). Jest aktywny fizycznie. Z tego co widze odzywia sie zdrowiej niz ja, NIE PIJE ALKOHOLU. Dobrze nam sie spedza czas w swoim towarzystwie chociaz zadne jeszcze nie powiedzialo 'kocham'.

Gość gość
Mężczyźni w przeciwieństwie do kobiet nie są uzależnieni od seksu

Gość gość
Libido spadło mu. Bo wyżywa sie w sporcie

Gość gość
widocznie go nie pociąga 30 letnia roz\klap\iucha po ciąży na dole szeroka jak wiadro ze zwisającą skórą na brzuchu, w dodatku z psychiką 6 latki. TY się lafiryndo lepiej dzieckiem zajmij, a nie za k0\/\/0tasami latasz jak wściekła suka