Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli mnie moja głupota

Jestem w ciąży z mężczyzną, którego nie znam...

Polecane posty

Argument o bezpłodnych chybiony. Ludzie rodzą się ładni i brzydcy, mądrzy i głupi, zdrowi i chorzy, bez nóg, czy niewidomi, czy głuchy ma prawo mieć pretensje do słyszącego, że nie słyszy?

Gość gość
jaaasne! guma nie pękła a ona w ciąży! jak się dziecko urodzi nazwij je MacGyver :D

Gość gość
usun bo naprawde nie masz innego wyjscia.masakra

A co za problem ustawić sobie polskie znaki ? Nie wygląda mi to ma prowokacje. Rzeczywiście wpadłaś jak śliwka w kompot, aborcja to twoja jedyna mądra decyzja żeby to odkręcić. Do gościa kilka postów wyżej Dlaczego w polsce to popularne że kobiety zachodzą w ciąże z nieznajomymi facetami ? W innych krajach nie popularne ?Albo mniej spotykane ?

Gość gość
Ja bym jednak poszukała tego tatusia.... poinformowała go o zaistniałej sytuacji, może On miałby jakiś pomysł, widać tak bardzo nie kocha tej swojej żony, skoro ja zdradził.

Gość gość
Po co nadstawiałaś duupsko nieznajomemu,brakowało ci tego to trzeba było wylać sobie na ten pusty łeb zimnej wody.Jesli jestes tak głupia jak myślę to nie dziwię się twojemu facetowi.Oboje jestescie sobie warci.

Gość boli mnie moja głupota
Nie mam możliwości go znaleźć, nie znam jego numeru telefonu, nazwiska, nie wiem czy podał mi prawdziwe imię. jedynie w zonę mogę uwierzyć, bo miał obraczkę.

Gość gość
Facet wróci i sruuu na ulicę. Z podwiniętym ogonem do mamusi.

Gość gość
haha rozwalił mnie ten tekst "Wiesz co to wogole aborcja? Dziecku wyrywaja po koleji raczki nozki." możesz mi wytłumaczyć jak te tabletki poronne to robią, że wyrywają te rączki i nóżki ? i skąd wyrywają, skoro 6 tc embrion nie ma rączek i nóżek ?

Gość niegosc z Norwegii
Usun ciaze tabletkami i sie nawet nie zastanawiaj. Skoro jestes nielegalnie, to nie przysluguja ci zadne zasilki. Adopcji ze wskazaniem nie ma w Norwegii, bo wogole nie ma tam pelnej adopcji dzieci urodzonych w Norwegii - sa jedynie rodziny zastepcze. Norwegowie moga adoptowac dzieci z niektorych krajow, ale procedura jest bardzo dluga i kosztowna. Potem wroc do kraju i szukaj pracy, bo w Norwegii bez jezyka i jakiejkolwiek przedsiebiorczosci - a widac, ze ci jej brak, nie masz po co siedziec.

Gość gość
Jak to brak, tyłkiem potrafi pracować :)

Gość gość
zamów tabletki ze strony girinneed.com polecam. ja zamawiałam do niemiec, bardzo szybko dostałam leki i wszystko się udało

Gość gość
A planujesz pozostać w Norwegii? Bo jak tak to staraj się zalegalizować swój pobyt. Będziesz wtedy miała wszystko. Norwegia to jedno z najlepszych państw na świecie dla samotnych matek z dziecmi. I język łatwy do nauczenia się dla Polki.

Gość gość
Nie rozumiem czegoś kochasz się z kolesiem prezerwatywa nie pęka i jest wszystko ok a Ty twierdzisz że on jest ojcem a pomyślałaś może że jednak może być tak że to jest dziecko Twojego partnera mimo że nie mógł mieć wcześniej nie raz były takie przypadki że niby nie może mieć dzieci a później bec i niespodzianka. Pomysł nad tym bo watpie w to że to jest dziecko tamtego kolesia bo dla mnie jest to nie realne a i obliczu sobie jakie były wtedy dni płodne czy nie i kiedy ostatni raz kochalas się że swoim facetem

Gość gość
Nie usuwaj bezbronnego dziecka.....

Gość gość
Pamiętaj, ze będziesz żałować do końca zycia jesli usuniesz, wpłynie to na Twoja psychikę i będzie cie męczyć juz zawsze..... Nie usuwaj dziecka. Jak zaszlas w ciaze widocznie tak miało byc. Dziecko będzie cię bardzo kochać pomimo to, ze jest z wpadki.

Gość gość
Mam nadzieję, że nie pozwoliłaś zabić dzieciątka i że się Tobie ułożyło, niech Bóg Was uratuje i błogosławi ❤️