Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli mnie moja głupota

Jestem w ciąży z mężczyzną, którego nie znam...

Polecane posty

Gość gość
No pewnie,że sciema. Ją mieszkań w DE i też mam polskie znaki. Ciekawe,nie?

Nie miałam zadnego przeczucia, po prostu okres mi się zaczął spóźniac stąd podejrzenia. To chyba oczywiste. I powtarzam nie byłam u ginekologa. Co mają polskie znaki do Norwegii? Możesz mi to wytłumaczyć? Myślisz, że klawiatura w laptopie zmienia się pod wpływem danego kraju? A myslałam, ze to ja jestem głupia:O

Gość gość
Prowokacja - a w y dajecie się na nią złapać :D

Gość gość
3/10 - bo dał się ktoś wkręcić :D

Gość gość
haha, ja w Rosji byłam i miałam polskie znaki:D cud normalnie:D ale z was yntelygentki...

Gość gość
Nikt się nie daje. Każdy wie,że to ściema

Gość Die Nacht
To zupełnie normalne. Obecnie wiele dziewczyn zachodzi w ciążę z zupełnie obcymi, anonimowy facetami. W Polsce jest to niestety bardzo problematyczne, ponieważ tutaj aborcja na życzenie nie jest dostępna, więc dzieci trzeba urodzić żeby zostawić w szpitalu :)

Gość gość
Serio - jesteście aż tak głupie, że nie dostrzegłyście podpuchy z tymi znakami polskimi? Widać, że ktoś sobie zrobił jaja - a wy nie dosć, że uwierzyłyscie w tragedię autorki, to jeszcze w te znaki :D

Gość gość
AUTORKO? jestes w trudnej sytuacji,zakładam że to prawda ale proszę powiedz czego od nas oczekujesz?chciałas wylać tylko te pomyje czy czekasz na ew.pomoc?

naprawdę chciałabym żeby to była prowokacja. Swoją droga nie wiem co tu prowokacyjnego? toksyczny związek, seks z nieznajomym? jedyne co dla mnie wydaje się nieprawdopodobne to ta ciąża, bo sama nie wiem jak to możliwe skoro prezerwatywa nie pękła?

Gość gość
Pewnie ktoś ci dał gdzieś wcześniej pigułkę gwałtu, przeleciał cię i nawet o tym nie pamiętasz.

Możliwe że część nasienia wyciekła z prezerwatywy. Poprostu sperma się wylała z kondoma, tak jak może wylać się z przepełnionej szklanki. To się zdarza bardzo często, i dlatego najlepszą metodą unikania ciąży jest niedopuszczanie do wytrysku w środku.

Nie czekam na pomoc, bo nikt mi pomóc nie może. Cóż, chciałam to z siebie wyrzucić, bo nie mam komu o tym powiedzieć.

Gość gość
Tak, tak... a swistak dalej zawija te sreberka :D

według moich obliczeń to 4-5 tydzień, ale pewna nie jestem, bo wyliczałam sama.

Gość gość
Aaaaaahahaha zesralam się że śmiechu.

Gość gość
Dalej wkręcaj - ależ musi ci się nudzić :P

Gość gość
Kiedy mialas pierwszy dzień ostatniej miesiączki?

Z prezerwatywami tak już właśnie jest, że często pękają, zsuwają się, lub nasienie zwyczajnie wylewa się między gumką a ścianą penisa. Stąd też najważniejsze aby facet wiedział że nie może dopuścić do wytrysku w pochwie.

Gość gość
Dupic sie to kazdy potrafi ale brac za to odpowiedzialnosc to juz nie ma komu. To co chcesz usunac zycie ktore w tobie zyje? Taka prawda ze jak taaaak baaardzo kochala swojego mezczyzne to nie poszla bys z innym do lozka. Jesli zdecydowalas sie wybaczyc zdrade( co dla mnie jest nie do pojecia) to nie powinno byc cos takiego jak odegranie. Sytuacja ciezka? Wez sie w garsc a niee udajesz biedna. Tez mam dziecko jak urodzilam bylam samiutenka I co? I jestem najszesliwsza bo mam kochana coreczke. Ale to twoja decyzja. Smutne :( najlepiej usunac oczywiscie. Zabic niewinne dziecko ktore czuc bedzie ten bol. Wiesz co to wogole aborcja? Dziecku wyrywaja po koleji raczki nozki. Zeby tobie ktos tak kiedys zrobil tepa kretynko :-) lepiej urodz I oddaj ludziom ktorym pragna miec dzidziusia a nie moga. A swojemu powiedz o tym. Powinnien ci wybaczyc bo przeciez nie byl lepszy.

Gość gość
Brakuje jeszcze tylko okropnej tesciowej, złej bratowej :D

jesli się liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki to 5 tydzień

Gość gość
A może ty jesteś z psem w ciaży?

A może daj ogłoszenie na jakimś forum, że szukasz domu, w którym do rozwiązania byś mieszkała, a potem oddałabyś tej rodzinie dziecko. Dowiedz się, czy w Norwegii jest coś takiego, jak adopcja ze wskazaniem. Do tych, które piszą, że to może być prowokacja powiem, ze często tematy nieprowokacyjne uważacie za prowokację, a na prowokacji się produkujecie. Ja kiedyś ( nie tu ) wymyślałam taką, że odzew był na 500 odpowiedzi.

Gość gość
To gratulujemy ,będzie kolejne kafeteryjne dziecko widmo

Gość gość
Jak poczujesz pierwsze ruchy I w bolach bedziesz rodzic przez tyle godzin za te dziecko zycie oddasz. A nie komus oddac dziecko. Zenada. :/ brak odpowiedzialnosci. To bedzie twoje dziecko. Szkoda ze cie matka nie oddala.

Gość gość
I pomyśleć, że niektóre kobiety latami starają się o dzieci... Ech...

Gość gość
A ją mam gdzieś kobiety ,które są bezpłodne. To nie moja wina,że nie mogą miec dzieci. Beznadziejny przykład.