Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem bardzo gruba?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli mam 158 cm wzrostu i ważę 51 kilo? mam 27 lat

Gość gość
A i wygladam na troche chudsza niz waze, podobno... Ale zastanawiam sie czy np waga 48 kilo nie bylaby lepsza?

Gość gość
Masz nierownos pod sufitem.

Gość gość
Nie, nie mam nierówno pod sufitem, poprostu czuje sie grubo... Kiedys ważyłam 47 kilo i mogłam jeść co tylko chciałam, ale niestety skonczyło się dobre i juz ważę 51... Już nie słyszę jaka jstem chuda itd, kiedys to slyszałam na każdym kroku prawie. A dla mnie to był komplement

Gość gość
Idz do psychiatry autorko.

Ciekawe, czy pojawi się kiedyś temat związany z kobietami, gdzie arek nie wklei swojego maila :P :P :P.

Gość gość
Ją mam 155 cm i wazę 46 kg. Mam 30 lat , urodziłam 3 dzieci . Po ciąży momentalnie wracalam do swojej wagi . Cwicze codziennie , jem mało ale niezdrowo . Uwielbiam Cole,frytki,słodycze i td ( jestem trenerem personalnym )

Gość gość
Tak, jesteś bardzo gruba :/ szatańsko :/

Gość gość
Ale wy sobie żartujecie, a ja serio sie czuje jak jakiś grubas :O zaczełam sie odchudzać żeby chociaż zgubić te 3 kilo, ale ciezko jest wytrwać na tej diecie co sobie narzuciłam. Wiecznie jestem głodna i słaba, ale mam nadzieje, ze sie do niej jakoś przyzwyczaje

Gość gość
ło rany ty jeszcze zyjesz?takie grubasy na zawal umierają,co ty jadasz?:-P

Gość gość
Np moje rece, nogi, sa takie grube.. I na twarzy jestem pulchna co najgorsze. Lubie miec pociagla twarz, jaka mialam jak wazyłam te 47. Wtedy kazdy mi mowil, ze jestem chuda, ale mnie to nie przeszkadzało, byłam zadowolona,z e tak szczuplo wygladam. Ale niestety zaczelam wiecej jesc i sie roztyłam, teraz waże 51 i sie odchudzam... Chce wazyc te 48 kilo chociaz

Gość gość
27 lat masz i normalnie bredzisz,wage masz wspanialą. Jak se zaczniesz z tym odchudzaniem jaja robić to zle skonczysz. Myslalem ze kobity w tym wieku maja olej w łbie . Chlopa se znajdz i zacznij sie gzdzić a niemysl o gupotach:-P

Gość gość
Oszalałaś chyba. Ja mierzę 162 cm ,ważę 54-55 kg (waha się) i jestem szczupła. nie chuda, szczupła, choć mam nieco za duze uda moim zdaniem. ale chudza raczej nie chcialabym być. mam 31 lat i 3-letnie dziecko

Gość gość
Ja mam 168 wzrostu, 90 kg i nie uważam się za grubą. Przesadzasz dziewczyno :)

Gość gość
90kg? Spojrz w lustro..jestes wielorybem..

Gość gość
Nie :) Ja uważam że jestem sexowna i ponętna.A skoro ty masz inne zdanie to już twój problem

Gość gość
Moze zmien lustro grubasko?

Gość gość
A może sam zmień :) moje lustro mówi mi że jestem piękna i seksowna a taki burak jak ty może mi lizać buty

Gość gość
Tzn może jestem szczupła tak generalnie. Ale czuje sie troche za grubo....chcialabym wazyc te 48 kg, tylko musze wytrwac w tej diecie :( A jest ciezko. Odkad jem troche ponad 1000 kalorii czuje sie ciagle slaba, nawet jak dzisiaj musialam dluzej stac w kolejce to sie slabo poczulam

Gość gość
To jest straszne...Kiedy ktos zaklada taki watek i wypisuje takie brednie...Ze niby gruba jestes ? Zastanow sie co Ty w ogole wygadujesz ludzie waza po 90, czy 100 pare kilo i to juz uwazam za jakis faktycznie problem...ale 51kg ? Chyba masz zakrzywiony obraz swojej osoby. Po co sie katowac skoro waga jest dobra ? I tez zero zastanowienia egoizm do cna. Skoro Ty tyle wazysz i dziamgolisz ze jestes gruba to pomysl jak sie musza czuc ludzie ktorzy waza wiecej i naprawde maja problemy z waga a nie tylko sobie je wymyslaja...chyba nie potrafisz docenic tego co masz bo wiedz ze sa tacy ktorzy oddali by wszystko zeby wazyc tyle co Ty.