Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pukał

Pomoc prawna

Polecane posty

Gość Pukał

Witam. Niedawnl miałem nieprzyjemna sytuacje, otóż wyszedłem ze znajomymi z pracy na piwo. Ja byłem jedynym Polakiem, reszta - (trzech mężczyzn) to Słowacy. Jeden z tych mężczyzn byl agresywny w stosunku do wszystkich, ponieważ dziewczyna z nim zerwała. Do zadnych rękoczynów z mojej strony nie doszlo. Na drugi dzien zadzwonili do mnie jego koledzy z prosba, zebym pojechal z nimi do szpitala, bo ten mezczyzna bedzie mial operacje (mial złamana szczękę). Chcieli, zebym pojechal, gdyż oni nie znali jezyka. W obecności lekarza i swoich kolegow powiedzieliśmy, ze to bylo na skutek upadku ze schodów, tak tez twierdził sam poszkodowany. Po wyjsciu ze szpitala okazalo sie, ze ten Facet zglosil na policję pobicie, ktorego ja miałem sie dopuścic tamtejszej nocy, gdy on sam byl pijany. Co w takim przypadku moge zrobic? W obecności lekarza byla mowa ze to na skutek upadku ze schodów, zadnej policji nie bylo.

Gość gość
dlaczego nie siedzisz w domu na kafetrii ?tylko sie szlajasz z bandziorami

Gość gość
Niestety za czesto siedze w domu :) Wyszedłem doslownie na moment na piwo przed domem, a tu taka nieprzyjemna sytuacja..