Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka78294

Vileda boska sciereczka

Polecane posty

Gość Agnieszka78294

Jestem ekspertka w streetcom ...testuje teraz sciereczki vileda actifibre...sciereczka nadaje sie do wszystkiego...nie wierzylam w tak rewelacyjne dzialanie...nie zostawia smug na szkle...panelach...blatach...zachecam wszystkich do wybrobowania sciereczki nowej generacji...sprzatanie nigdy nie bylo tak przyjemne..jak teraz i bez uzycia srodkow czystosci...

Bardzo chłonna.Doskonale wchłania wodę.Radzi sobie bez problemu z kurzem.Usuwa go ju za pierwszym przetarciem.Naprawdę warta zakupu.

Gość Ula B
Super ściereczka niezwykle chłonna. Nie pozostawia smug i zacieków i mozna ją prać w pralce i jest znów gotowa do użycia. Nie potrzeba przy niej żadnych detergentów ani chemikaliów. Doskonała przy dzieciach gdzie sprzątanie jest praktycznie na okrągło. Polecam :)

Gość kasienkaaa22
Ja tak samo uzywam sciereczki actifibre i dzieki niej sprzatam dom dwa razy szybciej i bez zadnych detergentow. jest bardzo chlonna. idelanie czysci szklane powierzchnie bez zadnych srodkow czystosci a najbardziej jestem zachwycona ze sama sciereczka bez problemu wyczyszcze szybe od piekarnika bez zadnych smug.

Gość mimbla1984
Tak, popieram! Ściereczka pomaga w sprzątaniu, moje dzieci z chęcią w nim uczestniczą, o kiedy mają "magiczną ściereczkę", która jak w spocie, ściera wszystko!!! Pomocna przy plamach, wycieraniu rzeczy do sucha i szybach!

Gość malinka224
Vileda Actifibre gorąco polecam, jest świetna do sprzątania zwłaszcza do powierzchni szklanych. Satysfakcja gwarantowana.