Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alka268

mój chłopak pali marihuane

Polecane posty

Gość Alka268

Witam Mam taki problem chłopak z którym jestem ponad 7 msc.czesto jara . Ja wiedziałam o tym gdy go poznałam ale to było okazyjnie . Ostatnio zdarza sie to coraz częściej ,teraz to jak zliczyłam pali 5 dzień z rzędu. Najgorsze jest to że on sam nie widzi w tym nic złego . Ale ja tak, nie pracuje a ma 21lat , jeździ bardzo czesto autem po spaleniu co doprowadza mnie do szału . Popełniłam ten błąd że od czasu do czasu z nim zapaliłam ale już nie chce tego robić dla niego . Wiem że to koledzy mają na niego taki wpływ bo tylko z nimi pali a sam nigdy . Ale ja znam go krócej niż oni i nie chce wyjść na zołze która odbiera im kumpla tylko dlatego że z nimi pali . Gdyby tylko umiał i chciał powiedzieć im NIE co do palenia .... Co ja mam zrobić , groźby i prośby nie działają . Wiem że On mnie strasznie Kocha ja go ztrsztą też i zrobie wszystko żeby mu pomóc . Tylko proszę niech mi ktoś doradzi jak .

Gość gość
na palenie nic nie poradzisz. powiedz, że będziesz zmuszona z nim zerwać, jeśli nie przestanie prowadzić po zajaraniu