Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesc alkoholik

Polecane posty

Gość gość

witam, mam 26 lat i mieszkam z tesciem alkoholikiem jednoczesnie awanturnikem, nie wiem jak postepowac z tym czlowiekiem. pije codziennie w weekendy praktycznie nie trzezwieje. moj 3 letni syn patrzy na to wszystko a mam juz dosc. moj maz powtarza ze nie moze nic zrobic, tesciowa sie go boi. tesc jest typem , ktoremu satysfakcje sprawia niszczenia drugiego czlowieka. przy dziecku wyzywa mnie od najgorszych, popycha, o wszystko ma problem, nawet o to ze szklanka stoi w zlym miejscu. moj maz oczywiscie nic bo to jego ojciec. odejsc nie moge, mamy z mezem kredyt i budujemy dom na dzialce tesciow, a jesli wroce do domu rodzinnego to nigdy wiecej moja noga nie stanie u tesciow ,jednoczesnie rezygnuje z malzenstwa bo moj maz raczej za mna i za dzieckiem nie pojdzie, bedzie wolal zastac z matka. nie wiem co robic? jesli ktos byl w podobnej sytuacji prosze o pomoc.

Gość gość
Skoro mąż woli zostać z matką niż wybrać swoją żonę i dziecko to NIE JEST mężem a ..... Sama się domyśl kim.

Gość gość
, mamy z mezem kredyt i budujemy dom na dzialce tesciow, xxx czyli spłacasz dom, który nigdy nie będzie twój, tak?

Gość gość
tak wyszlo, przed wzieciem kredytu bylo dobrze

Gość gość
maz mnie namowil, i ze jak bedziemy mieszkac to go nam zapisza ale juz w to jakos nie wierze