Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćość

Jak kobiecy strój wpływa na Was, kobiety, na codzień?

Polecane posty

Gość gośćość

Ja, im bardziej kobieco się ubieram, tym: - gorzej mi się pracuje umysłowo, - bardziej czuję się wyprana z osobowości, - jestem bardziej uległa i nieasertywna.

Gość gośćość
Tragedia to już w ogóle u mnie sie pojawia, jak mam mieć na sobie rurki i pracować głową.

Gość Margaretka88
Ja się czuje pewniej jak mam dobrze dobraną bieliznę.. Przyznam szczerze, że długo chodziłam w źle dobranym biustonoszu, ale trafiłam kiedyś do salonu Alles we Wrocławiu, fajne brafiterki, pomogły i teraz czuje się o niebo lepiej... Jednak to jest ważne.

Gość gość
Ja mam na odwrót. Zle się czuje jak jestem kobieco ubrana a moja pewność siebie spada poniżej 0

Gość gość
Dopieszczona w każdym calu, kobieca i zmysłowa mogę wiele i jeszcze więcej. Ostatnio założyłam sobie bransoletkę drewnianą wiśniową na srebrnym łańcuchu, nawet inna kobieta mnie zaczepiła, że wzrok przykuwa i jest taka niesamowita. Była zachwycona. Bransoletkę mam z Inna Ja, niestety w sklepie już jej nie ma. Za to polecam inne dodatki z tego sklepu, robią wrażenie. www.innaja.istore.pl Jeśli wiesz, że dobrze wyglądasz, Twoja pewność siebie wzrasta i praca idzie bardziej kreatywnie i sprawnie. Odkryj w sobie kobietę dzika i szaloną.

Bielizna erotyczna: http://diores.pl/bielizna-erotyczna-c-62.html Kupiłam ostatnio strój seksownej mikołajki :D "Oszałamiająca i seksowna czerwona koszulka mikołajki to propozycja dla Pań, które pragną zaskoczyć prezentem swojego partnera. Wykonana z przyjemnego i elastycznego materiału, który otula ciało eksponując wszystkie atuty. Koszulka obszyta u góry i na dole delikatnym białym puszkiem co nadaje jej świątecznego charakteru. Miseczki delikatnie usztywniane fiszbinami co sprawia, że biust jest idealnie podkreślony."