Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet urabiał mnie kilka tygodni żeby zaliczyć

Polecane posty

Gość gość

Długie romantyczne spacery, kolacje w restauracjach, wyjazdy w romantyczne miejsca. A wszytsko okazało się sciemą, już po seksie był inny. Chdziło mu tylko o jedno:-( Jak tak można postępować? Jestem w ogromnym szoku że komuś się chce tyle czasu udawać i grać zakochanego, tyle kasy wydawać i tyle czasu tracić aby tylko zaliczyć.

Gość gość
olał cię bo nie byłaś dziewicą, też tak robię, że nigdy nie pytam, żeby nie zniechęcić tylko sprawdzam podczas seksu to zawsze wychodzi ;)

Gość gość
jak szukasz wsparcia zglos sie do grupy anonimowych dawaczek

Gość gość
Ty od dziewicy.. Sam walisz wszystko co popadnie, a od kobiety wymagasz dziewictwa??? Ale jestes zaklamany.Glosowales na PiS? Pasujesz do nich idealnie

Gość wyborca pis
ja wymagam dziewica, ale akurat prawiczkiem jestem

Gość gość
no i co z tego, że wymagam dziewicy? Mogę wymagać czego chce jestem wolnym człowiekiem, jak wam to przeszkadza to wy wymagajcie prawiczków, ale nieeee wy wolicie doświadczonych bo takie eksplozje i emocje w wyrze że masakra :D

Gość gość
Wymagajcie prawiczkow.... Dobreeee,a kto by sie chcial bawic z zaslimtanym prawikiem! ktory leje w gacie po pierwszym dotyku. Wez se facio kup kolo i ......... sie w czolo co ty k***a reprezentujesz.

Gość gość
Był tak dobry że uwierzyłam że spotkałam miłość swojego życia:-( Zastanawia mnie dlaczego on to zrobił? Jak mógł zagrać w tak perfidny sposób na moich uczuciach?

Gość gość
7:47 to qrwa nie jęcz i nie p*****l mi kogo ja mam wymagać bo ja wymagam dziewictwa i chuj mnie to obchodzi co ty o tym myślisz i tobie podobne! I będę dalej sprawdzał czy dziewczyna jest dziewicą czy nie poprzez łóżko właśnie.

Gość gość
Spawdzaj nieudaczniku. Ciekawe ile tych Twoich "dziewic" jest mistrzynią orala i anala..hahaha..a blonka dalej na miejscu... Debilu..

Gość gość
bo faceci to zdobywcy testują jak ty łatwo dałaś d**y to to innemu też dasz d**y nie wiesz ze sex przedślubny został stworzony dla ochrony kobiet przed facetami którzy chcą wykorzystac

Gość gośćaaa
ale co to znaczy, że jest inny? Macie kontakt? Odzywa się? Ja bym wprost się zapytała, czy coś się stało i czy wszystko u niego w porządku, może tylko ma jakieś zmartwienia, które przez przypadek zbiegły się akurat z waszym pierwszym razem?

Gość gość
Nie mam zamiaru czekać z seksem do slubu:-( Jesteśmy dorośli wiec nie sądziłam że ktoś może mnie testować jak jakiś gówniarz i rzucić tylko dlatego że poszłam z nim o miesiąc za wcześnie do łózka:-(

Gość gość
a jeszcze jest ważne to co dokładnie do Ciebie mówił, jak się zachowywał, bo bycie romantycznym, miłym i wydawanie kasy na kobietę nie oznacza wcale że chciałby z tobą wiązać jakąś przyszłość. Ważne czy zostawił sobie jakaś furtkę i czy ty tę furtkę jednak widziałaś? Czy nie chciałaś widzieć? Bo ja uważam, że da się odróżnić zachowanie faceta który jednak myśli o Tobie poważniej od zachowania czarusia który niekoniecznie chce się angażować.

Gość gość
Mamy bardzo sporadyczny kontakt, on jest już zupełnie inny i widać o co w tym wszystkim chodziło. Nie mam zamiaru dorabiać do tego ideologii że może ma jakieś zmartwienia itd. bo to nie powód aby tak się zachowywać.

Gość gość
7:54 a ty qrwa wierzysz w to że dziewice dają analnie i oralnie co za tępota! Nawet d***** niechętnie dają w doope i w ryja a co dopiero dziewica kto ci w te bajki uwierzy idiotko! 7:59 głupia naiwniara ile ty masz lat?

Gość gość
Ja z moim poszłam do łóżka na pierwszym spotkaniu:) Ale fakt faktem poznaliśmy się przez internet i długo rozmawialiśmy zanim się spotkaliśmy:) Napięcie rosło do granic możliwości, ale czułam i wiedziałam że jestem dla niego kimś wyjątkowym a on był dla mnie i nadal jest:) Od tamtego spotkania minęło dwa lata a my jesteśmy razem :) Za dziewice na pewno mnie nie brał, bo jestem po rozwodzie :P

Gość gość
Mówił tak że zaczęłam mu wierzyć że mu zależy. Snuł jakieś tam plany, był romantyczny. Nie umiem zrozumieć po co ten cały teatrzyk? Naprawdę jest mnóstwo kobiet które idą do łóżka na pierwszej randce i nie trzeba robić nic żeby je zaliczyć. A ten nie dość że odstawił niezły teatrzyk, udawał zainteresowanego, to jeszcze marnował kupe czasu i pieniędzy na to.

Gość gość
no qrwa przecież pisze ci że po to ten teatrzyk bo chciał w łóżku sprawdzić czy jesteś dziewicą czy nie! Bo gdyby spytał od razu to byś pomyślała że idiota i go olała (a co by było gdybyś była dziewicą? dla niego strata) więc postanowił, że będzie roochał i sprawdzał w ten sposób która jest dziewicą a która nie! też tak robię!

Gość gość
Autor ko No i co rzucił cie ? Czy co ?

Gość gość
faceci to jednak s*******e

Gość gość
a kobiety to qrwy i doopodajki bo dają doopy przed ślubem a potem się dziwią żen ikt ich nie chce na dłużej jak te 15 minut w łózku

Gość gość
mnie urabiał facet prawie 3 lata, a potem rzucił po 3 miesiącach, bo zapomniał powiedzieć, ze sie zaręcza z inną. Niby do tej pory przeprasza, ale co mi z tego

Gość gość
Jesteś z nim czy nie ? Aktualnie

Gość Ciekawabardzo
Ciekawe.. jak moje małżeństwo rozpadlo się po wielu wielu latach, to mam sobie zrobić rekonstrukcję błony?

Gość gość
było pracować nad nim żeby się nie ropadło

Gość gość
Skąd się biorą takie dupki? Oni chyba muszą nienawidzić kobiet, mają jakiś uraz psychiczny bo nikt normlany się tak nie zachowuje. A jeśli ktoś ma ochotę na seks to jest mnóstwo kobiet które też szukają szybkiego seksu więc po jakiego grzyba taki facet krzywidzi tygodniami dziewczynę tylko po to aby ją zaliczyć?

Gość gość
Nie jestem z nim, on się ulotnił. Po seksie niby był jakiś tam kontakt ale to już nie było to, widać było od razu że chodziło o seks.

Gość gość
8:29? bo chcą dziewice do stałego związku? a przecież nie spytamy się czy jesteś dziewicą bo by dostał z liścia a tak sprawdza w łózku i ma jasną sytuację

Gość gość
ech, żebys ty chłopcze miał takie zycie erotycznej jak lubisz sobie wymyslać w necie:)