Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet urabiał mnie kilka tygodni żeby zaliczyć

Polecane posty

Gość gość
Nie biorą do buzi i nie uprawiają anala? przepraszam, ale naiwność męska nie zna granic. Jestem pedagogiem w gimnazjum publicznym. To ,co wyprawiaja teraz mlodziutkie dziewczyna to się w głowie nie mieści.

Gość gość
8:36 aha a ja jestem bonaparte! :D

Gość Ciekawabardzo
Myślisz że wystarczy pracować nad związkiem? Muszę Cie rozczarowac. To nie jest takie proste. Wystraczy losiwy przypadek żeby się przekonać z kim byliśmy całe życie. Mąż chce do mnie wrócić, ale ją już go nie chce.I wcale mnie nie zdradził..

Gość gość
jakoś nasi dziadkowie potrafili utrzymać zwiazki ale tak to jest jak się w doopie poprzewracało ;)

Gość gość
Chłopaczku naiwny ile TY masz lat. Chyba 15 hahaha. Mierzyć wartość kobiety, kawałkiem nabłonka. Masz matkę puszczalska?

Gość Ciekawabardzo
Naprawdę? Siedzieli razem ,bo często nie mieli innego wyjścia. Kobiety nie pracowały, były zależne od mężczyzn. Bylbys z kims kto zawiódł cie gdy potrzebowales go najbardziej?Ja nie ..i nie muszę być

Gość gość
8:43 okłamuj się dalej i rozpaczaj, że małżeństwo ci się rozpadło kończę dyskusję bo mam ciekawsze rzeczy do robienia :)

Ja nie mogę. .... jak ktoś się zakocha to jakie znaczenie ma to,czy ktoś posiada to dziewictwo czy nie. Skoro zabierał kobiete na kolacje,spacery itd,to mozna bylo sobie pomyslec,ze ma się do czynienia z zakochanym facetem. A tu zonk .... po seksie autorke olał,znaczy że chodziło mu tylko i wyłącznie o seks. Niestety jest to dość częste zjawisko .... facet podrywa,rozkochuje,niekiedy nawet i 'przeleci' daną delikwentkę,po czym zbiera zabawki i znika.

Gość gość
Częste zjawisko? Mi pierwszy raz się coś takiego zdarzyło:-( Ja nie rozumiem jak można być tak podłym człowiekiem i tak postępować z drugim człowiekiem. Udawać, mamić, bawić się uczuciami po czym zaliczyć i zniknąć.

Gość gość
a ten seks to w sumie jaki był? bo jeśli słaby, to nie masz czego żałować

Gość Ciekawabardzo
Rozpaczam?bynajmniej.. Poznalam fantastycznego mężczyzne ,czerpie z życia pełnymi garsciami

Gość gość
Za mną koleś latał przez kilka miesięcy.Codziennie atakował smsami,na gg itd,mówił jaka to jestem cudowna i że sie chyba zakochał. Aż w końcu dla świętego spokoju poszłam sie z nim bzyknąć i kontakt się urwał. Przynajmniej mam święty spokój od niego.

Gość gość
rozczarowany ołówek no wiem, ale czemu oni to robia?

bo to zdobywcy :) Może nie zdają sobie z tego sprawy,że my to tak przeżywamy,rozmyślamy etc. A może po prostu czymś go zraziłaś do siebie i sex nie miał tu większego znaczenia,tylko Ty to tak odbierasz.

Gość gość
małzenstwa kture sie modla razem , nie rozwodzą sie w cale a te które w cale nie modlą to jest 50 % ze sie rozwiodą dobrze ze jest statystyka a kiedys uważano ze wyrostek robaczkowy jest niepotrzebny słyszeliscie o telegoni pierwszy partner piętnuje kobietę do końca życia i dzieci z nastepnym mezem beda miały charakter pierwszego partnera

Gość
Kurde chyba nie powinnam tego czytać. :O jeszcze bardziej utwierdzam sie w swoim przekonaniu...:O

Gość
Zdobywcy? Myślicie ze chce im sie latać za dziewczyną, która jest raczej niedostępna naprawdę dłuższy czas tylko po to żeby ją przelecieć? :O sądziłam że zwlekanie, poznanie się i odkładanie seksu odsieją tych którym zalezy tylko na jednym...

Gość
TEŻ bym porozmawiała. Nie masz nic do stracenia...i tak na pewno się już przed nim odkryłaś i pokazałaś że ci zależy. Zapytałabym dlaczego zmieniło się jego zachowanie, że kiedyś było tak, a teraz inaczej itp...

Gość gość
Ale jak go spytam to i tak prawdy nie powie, czy to ma jakiś sens?

Gość gość
Poza tym on tez milczy a nie sadze ze gdyby mu cokolwiek zależało to by się nie odezwał

Gość ingaaaa
W zadnym wypadku nie zarzucaj sobie to ze za szybko bylo łozko jakby mial szczere intencje to bys nie miala teraz problemu .on jest żałosny i tyle .nalezy go olac i to na całej długosci .miej go w d***e nie pros go o żadne wyjasnienia bo tylko sie ponizysz wychodzac z inicjatywa .tu sprawa jest oczywista .swinia i cham.:(

Gość
Ja bym spróbowała...nie wiem pociągnełabym to do końca.

po co zakładasz, że i tak prawdy nie powie? Nie wiem dlaczego większość kobiet ma tendencję do dorabiania, zakładania itp. Pogadaj z kolesiem- nawet jeśli chciał Cie tylko zaliczyć to przynajmniej mu głupio będzie. Pokaż klasę i porozmawiaj z nim, a nie zakładaj, że chciał tylko zaliczyć.

Gość gość
No właśnie co tu wyjaśniać? To ja mam go prosić o to żeby było jak wczesniej i żeby dalej udawał? Jestem tak nim zawiedziona ze nie potrafię ręki wyciągnąć i pytać co się stało

Gość gość
Zwolenniczka konkubinatu, przeciez on i tak się nie przyzna do tego.

Gość gość
A co on Ci mówił? Przed i po? Wyznał Ci miłość? A Ty mu powiedziałaś co czujesz? Ile on ma lat? Wieprz z niego :O Współczuję Ci.

Gość ingaaaa
Palant i głupek.wszystko to bylo klamstwem :(takich gnojow to jest mnostwo nie martw sie jeszcze znajdziesz tego jedynego

Gość gość
Przed zachowywał sie jakby mu zależało, po seksie był juz taki wycofany. Juz nie kontaktował sie ze mną jak wczesniej,był bardziej z dystansem. Ja wyciagalam rękę kilka razy, zaczepialam ale widziałam ze to juz nie to co wczesniej.