Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam się

Skąd ta moda na gołe kostki?

Polecane posty

Gość zapytam się

Przecież to ani ładne, ani praktyczne. Stoję na przystanku i patrzę na tą młodzież, ja w płaszczu bo zimno a oni z gołymi kostkami :D Na dworze 10 stopni. Co o tym sądzicie?

Gość małablondyneczka
Ja też tak 'chodzę' ;) Nie jestem jakąś nastolatką,ale fajnie to wygląda. Nie wiedziałam, ze to jakaś moda.

Gość gość
Własnie nie wyglada to fajnie. Troche dziwnie raczej.

Gość zapytam się
Co w tym fajnego? Mam 30 lat i głupio się czuje jak mam założyć za krótkie w nogawkach spodnie. Już to widzę zimą, śnieg a młodzi z kostkami na wierzchu :D

Gość gość
O, a ja myślałam, że tylko dla mnie to jest dziwne. To bardzo prosta droga do problemów z achillesami.

Gość gość
Wymyślili sobie, że to fajne i tak się noszą. Za rok będą nosili rozpięte spodnie i te powiedzą, że to fajne ;)

Gość gość
Ale kwowki....niefajnie to wygladaja plaszcze puchowe. Taka moda i juz, jak sie komus to podoba i nie jest mu zimno (a 10C to nie jest zaden mroz) to niech tak chodzi

Gość gość
Ja tak chodze bo to fajne

Gość gość
Jak się spiesze gdzieś to nie mam czasu szukać skarpet i czasem idę bez. Albo jak wszystkie są brudne to też ide bez.

Gość gość
te DEBILE myślą, że mieszkają na Florydzie - niech chodzą w tych przepoconych buciorach z przeziębionym pęcherzem i chorymi przydatkami.

Gość gość
najlepiej wyglądają gołe kostki i opatulona szyja i głowa w grubej czapie :D

Gość gość
co za idiotyczna 'moda'. śmiesznie to wygląda. kurtka, wieeeelki szalik, czapka na łbie i gołe nogi. wszedzie im zimno ale w nogi to już nie. durnota.

Gość gość
U nas przy rekordowych mrozach co niektórzy tak chodzili. Ani to ładne ani zdrowe . Idiotyzm dla mody czy spisek z lekarzami rodzinnymi ?

Gość gość
no faktycznie dziwna ta moda, nawet w największe mrozy tak chodzą. Ktoś powiedział, że najważniejsze, że w głowę ciepło... Moda jak moda, później odchorują ale teraz o tym nie myślą..

Gość gość
Te gołe kostki wyglądają mniej więcej tak samo apetycznie i estetycznie jak sznurek u stringów nad du/pą, jak się czasem laska schyli po coś. Idiotyzm. I UWAGA: NIE, TO NIE WYGLĄDA FAJNIE. Wygląda to idiotycznie.

Gość gość
Widziałam ostatnio dziewuszke która była opatulona szalikiem pod same oczy a kostki miała na wierzchu :D

Gość gość
Zobaczyma na staros. Vimbole j****e jak bedzie ie narzekacna bole, teraz to sie pedalstwo robi wszedzie