Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On ma chyba inna

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy razem kilka lat... Ale ostatnio, podejrzewam ,ze moze on kogos ma. Nie mam 100% pewności, ale np ciagle pisze jakies smsy, bez przerwy i nie chce zebym przypadkiem zobaczyla do kogo. Wczesniej wiem, ze zdarzalo mu sie pisac do jakis dziewczyn z internetu , ale teraz pisze wyjatkowo czesto. Poza tymjak jest u mnie czasem wychodzi niby na papierosa ,a idzie gdzieś dzwonić. teraz to w ogole od 2 dni ciezko sie do niego dodzwonic... być może z nią jest? Nie mam za bardzo jak tego sprawdzic I ostatnio... Dostałam jakiegoś zakażenia miejsc intymnych, tzn moze to tylko bakteryjne, ale tez to dziwne skoro wczesniej nie miałam takich rzeczy I ciezko mi z tym bo podejrzewam, ze wlasnie on mnie zdradza :( Swoja była tez ze mna zradzał i wtedy nawet mi sie nie przyznał ,ze ma dziewczyne, dopiero wydało się to po jakimś czasie jak juz byliśmy razem, ze z nią wtedy był Zaczynam siebie o to obwiniać, ze tak sie stalo, ze moze ja sie niewystarczajaco starałam? Choc wcześniej podejrzewam,ze tez mnie mogl zdradzac :(