Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On chyba ma inna

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy razem kilka lat... Ale ostatnio, podejrzewam ,ze moze on kogos ma. Nie mam 100% pewności, ale np ciagle pisze jakies smsy, bez przerwy i nie chce zebym przypadkiem zobaczyla do kogo. Wczesniej wiem, ze zdarzalo mu sie pisac do jakis dziewczyn z internetu , ale teraz pisze wyjatkowo czesto. Poza tymjak jest u mnie czasem wychodzi niby na papierosa ,a idzie gdzieś dzwonić. teraz to w ogole od 2 dni ciezko sie do niego dodzwonic... być może z nią jest? Nie mam za bardzo jak tego sprawdzic I ostatnio... Dostałam jakiegoś zakażenia miejsc intymnych, tzn moze to tylko bakteryjne, ale tez to dziwne skoro wczesniej nie miałam takich rzeczy I ciezko mi z tym bo podejrzewam, ze wlasnie on mnie zdradza smutas.gif Swoja była tez ze mna zradzał i wtedy nawet mi sie nie przyznał ,ze ma dziewczyne, dopiero wydało się to po jakimś czasie jak juz byliśmy razem, ze z nią wtedy był Zaczynam siebie o to obwiniać, ze tak sie stalo, ze moze ja sie niewystarczajaco starałam? Choc wcześniej podejrzewam,ze tez mnie mogl zdradzac smutas.gif

Gość gość
Strasznie Ci współczuję ale obawiam się, że możesz mieć rację :( A raczej na pewno masz rację z tym, że on kogoś ma... Kopnij go w dupę jak najszybciej, nie oglądaj się na te kilka lat wspólnych, nie ma sensu tego roztrząsać. Znikaj zanim on zniknie upokarzając Cię doszczętnie.

Gość gość
Wiesz mi to wszystko jedno czy on zniknie czy ja z nim zerwę... Wyjdzie na to samo w koncu. Ta cała sytuacja mnie boli :( Po 6 latach... nie wiem jak ja sobie teraz z tym dam rade :(

Gość gość
Na bank ma inną. Bakterie nie biorą się z powietrza. Wiem, co piszę, przeszłam przez to.

Gość gość
normalnie mu weź telefon co to za jakies tejemince w związku ?

Gość gość
możliwe że coś w tym jest, chociaż nie chcę Cię martwić. spróbują wziąć jego telefon i zobacz jak zareaguje. a nawet sama bez jego wiedzy (o ile nie nosi telefonu przy tyłku) sprawdź mu tel. możesz się dużo dowiedzieć. ja swojemu sprawdzam telefon i dlatego wiem o wszystkich jego kłamstwach. także polecam, rozwiejesz w ten sposób swoje wątpliwości. i moze pzrestań z nim sypiać? nie chciałabym żeby robił to ze mną gdy uprzednio robił to z inną. bardzo prawdopodobne że sta te bakterie. fuj.

Gość gość
On od nigdy nie pozwala mi go przeglądać bo mówi ,ze to osobita rzecz i ma z nim blokadę na hasło. Ale wcześniej nie pisał tylu smsów, teraz robi to bez przerwy. O ile jakieś flirty z dziewczynami jakos znosiłam, bo wiadziałam ,ze były, ale machnęłam na to reka, o tyle zdrady w realu już nie zniose nie wiem tez co to za nfekcja miejsc intymnych, niby tylko zwykle pieczenie i lekkie uplywy ,ale jakos wczesniej bardzo rzadko mialam jakiekolwiek infekcje, a tu dziwnym trafem po jego wizycie mi sie to pojawilo... I to jego wychodzenie na papierosa i gadania pol godz przez telefon, on miby twierdzi, ze rowmawia w interesach, ale jakos niegdy sie z takimi rozmowami nie kryl

Gość gość
A i wczesniej mimo, ze moze flirtował z jakimis dziewczynami poznanymi w necie( bo kiedyś udało mi sie przeczytac, ale z kolei z tego co pisał wynikało, ze sie z nimi nie spotkał ) , to nie pisał tych smsów non stop, nie krył sie z tym az tak, a teraz zaczal bardziej pilnować telefonu, wychodzi gdzies dzwonić właśnie , jak kiedys zeszłam na dwór zeby go poszukać jak wyszedł to jakoś szybko ta rozmowe skonczył... No i ja tez jak na poczatku sie spotykalismy nie wiedziałam ,ze wtedy był ze swoją byłą ( a na poczatku tak było, tylko my nie od samego poczatku znajomiści bylismy razem), dowiedziałam się o tym, przypadkiem, dopiero pozniej jak juz bylismy z rok razem, a on z nią juz nie był Nie ufam mu poprpostu ,a to mi śmierdzi zdrada tyle ze nie mam dowodow 100%

Gość gość
Gdybyś mogła spotkać się z tą jego byłą na pewno dowiedziałabyś się ciekawych rzeczy o nim. Miałam dokładnie to samo, chowanie się z telefonem, infekcję bakteryjną, szybkie kończenie rozmów, albo rozmowy przy mnie, jakieś takie niematuralne, no i zaczął stroić się, wychodzić do pracy w dziwnych godzinach albo wracać później. Mój, już były, był z inną pół roku, a ze mną 9 lat. Zorientowałam się, że mnie zdradza dopiero jak zaraził mnie infekcją i kiedy zaczęłam go bardziej obserwować, wyszło na jaw, że się z nią spotyka. Ona wiedziała o mnie i nie przejęła się tym. Z tego co wiem, to oni już nie są ze sobą. On dalej szaleje i zmienia kobiety co pół roku. Widocznie masz takiego samego knura, jak miałam ja.

Gość gość
Wiem jak jego była się nazywa, mogłabym do niej napisać na fb, ale nie wiem czy to dobry pomysł. zastanowie sie nad tym...

Gość gość
Na fb o takich spraw się nie załatwia, tylko osobiście. Ja bym ci nie odpisała ani nie przyjęła do znajomych. Znajdź inny sposób.

Gość gość
Mozesz sprobowac, tylko popros ja o dyskrecje