Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, mam 17 od ponad roku mam chlopaka. Dzisiaj siedzac w domu sprawdzilam jego poczte gdyz ostatnio mowil mi o tym, ze przychodza na jego poczte wiadomosci z portalu randkowego dla facetow. Zdziwilo mnie to, ze na jego poczcie masa wiadomosci byla od tego portalu o tresci takiej ze na jego profilu na danej stronce czeka wiadomosc. Mowil mi ze nie moze zalogowac sie, wiec ja wzielam sprawy w swoje raczki i odzyskalam haslo i po paru probach w koncu weszlam na ten portal, to co tam zobaczylam przeszlo moje najsmielsze oczekiwania!!! :( a mianowicie chodzi o to ze byly tam wiadomosci z calkiem niedawna... pisalo w nich cos tego typu zeby ustawic sie na sex itd... lecz kiedy zaglebilam sie w ta "lekture" zobaczylam ze ustawil sie na spotkanie z jednym z gosci tego profilu w miejscu w ktorym wtedy przesiadywalismy praktycznie codziennie... byl opisany dojazd do tego miejsca. Kiedy zadzwonilam do chlopaka i powiedzialam mu o tym, ze weszlam na to konto kazal mi je od razu usunac, probowalam mu wytlumaczyc ze to jest stalking ze jesli ktos sie pod niego podszywa to to nie jest normalne i sprawe nalezy niezwlocznie oddac do prokuratury tudziez na policje, lecz on poszedl do domu i usunal to konto.. nie wiem co mam teraz robic :( czy sama mam zgloscic to na policje czy po prostu sprawe puscic w niepamiec??POMOZCIE

Gość gość
"w ktorym wtedy przesiadywalismy praktycznie codziennie" Jeżeli tak było, to nie mógł się nikt podszywać. Podszywacz z internetu wie, gdzie przesiadujecie codziennie? :/

Gość gość
o matko,po prostu trafil ci się gej,chcial mieć dziewczyne dla niepoznaki..wspolczuje :( nie wierz w te jego denne wymówki