Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja mam kawalerkę, dwoje dzieci i planuję trzecie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś "Akurat za pierwszym razem wszyscy spali"- tak Ci się tylko wydawało... "ale przeciez mamy dwojke dzieci wiec uprawialismy seks dwa razy"- haha autorko to lepiej na tym poprzestańcie, skoro taka płodna jesteś, że jeden seks i od razu dziecko... prezerwatyw pewnie nie uznajecie ani innej antykoncepcji, bo kościół zakazuje? xxxxx debilko niedorobiona to nie sa moje wpisy! Mój jest tylko pierwszy autorski i ten teraz do ciebie. nie przyszło wam do głowy kretynki, że nie seksimy się przy dzieciach? Macie takie fantazje na które ja bym nie wpadła zboczone idiotki. Uprawiamy seks jak dzieci nie ma w domu. Gdy akurat córka idzie do szkoły, syn do przedszkola i mamy razem z mężem wolne lub idziemy na późniejsza godzinę do pracy. Nie jest to za często bo wypada ok 2 razy w tygodniu. a wy tak się zapiekłyście w tym kwasie, że snujecie jakieś chore teorie :o kolejny dowód na to ze jestescie p******e

Gość gość
autorko sposób w jaki piszesz i wypowiadasz swoje myśli wskazuje na to ze skończyłaś szkołę ledwo zawodową. Obydwoje z mężem pracujecie na produkcji, wywodzicie się z małych wsi gdzie tego typu zycie jak wy prowadzicie jest norma. Nie macie innych wzorów-stąd wnioski "w każdym kątku po dzieciątku" Bozia da Bozia wykarmi...:-o

Gość gość
autorko, a skąd pomysł, że przy większym metrażu ludzie się nie kochają?? Albo gonią tylko za pieniędzmi?? Ja mam mieszkanie 2 razy większe od twojego, jedno dziecko, drugie w drodze (oby się udało, bo ciężko było) i kochamy się, ale gnieść się nie musimy. Ciebie i twojego męża mi nie żal - bo sami chcecie tak żyć, ale dzieciom ciasnoty współczuję.

Gość gość
że jesteś p*****lnięta to już po pierwszym dziecku widać, zawsze mówiłam, że te wielodzietne to chore na głowę

Gość gość
a ja tak jak autorka mam was w dooopie :D mam czworo dzieci i dwa pokoje :D

Gość gość
ewidentnie twój mózg też pozostał w twojej doopie :D

Gość gośćhhahaha
hahaha zaje..bisty temat uśmiałam sie do łez :D

Gość fgfgf
śmiechy śmiechami ale dzieciom wspołczuję . matka upadła na głowe ...

Gość gość
Przesadzacie, to jest duży metraż.w sam raz na trójkę dzieci. Chomika i papugę też da radę zmieścic. Goście jak przyjdą to stawiam parawan na klatce i się bawimy ,że hej.zimą zawożę lodówkę do mamy, i jedzenie trzymamy na balkonie.a mąż ma zaoszczędzone miejsce na naprawę motoru.latem trzymamy motor na balkonie.jak się chce , to się da

Gość 18.41 a ew gości można w piwnicy ulokować, w końcu będą mieć wiecej metrów, niż domownicy.

Gość gość
W piwnicy kochana to ja mam stelaże dla gości do spania. Jak gości więcej to śpią w zsypie, albo blokujemy windę i już jest jeden pokoik .

Gość gość
Na dachu nie , kiedyś tak, ale odkąd wujek Jurek wpadł do szybu windowego , i sasiadka myślała ,że to diabeł, to anam wspólnota zabroniła imprez. A szkoda . Leciał jak boeing 737. To były czasy

Gość sampi
Gosc 19.01 Wygralas internety. Leże i kwicze ☺

Gość gość
Dzieki,żeby nie było nie jestem autorką, tylko poniosła mnie wena jak można przEżyć na 27 m

Gość 19.11 autorka hołubi każdy 'meter' w apartamencie, nikt by jej raczej nie podejrzewał o takie nabijanie się, ale dobra jesteś!

Gość gość
Dzięki, może się najmę do kabaretu:)

Gość gość
autorka ma 37m2 :D wy nieogarnięte złośliwe baby. Toż to idejalna przeszczeń dla rłedziny z piuntkom dziecioków :D

Gość gość
No taż mowię ,że na trzecim nie skończymy, tylko po czwartym , to mąż na klatce będzie spał. Trochę mnie krępują sąsiedzi, jak będą przechodzić jak piąte będziemy robić.

Gość gość
W windzie to kiepsko ,jeszcze alram przycisnę z prędkości, i co wtedy. A ta winda tylko tak wziu wziu, majtki mi z pędu się podrą.

Gość gość
A tak serio miałam znajomą, co kawalerka 27 metrow, ona ,mąż, dwójka dzieci i dziadek. Dziadek siedział i spał w kuchni.ona zmężem i dziećmi w tym pokoiczu zawalonym wersalką meblościanką, ława , dwa fotel i łóżko dla dzieci. Plus chomik i pies. Zwariować tam szło.

Gość gość
Nie ale i bez tego zoo było

Gość gość
19.01 boska jesteś ! Temacik to prowo . Ale ....nie tak dawno było to nader częste . Znamy przypadki -dwa na szczeście , pokoiki ślepa kuchnia razem 36m2 i para z 3 dzieci . Horror dopiero był gdy starsze dorastało i tak 17 latek 10 latka i 5 latek plus rodzice .