Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanki, jak osiągacie orgazm?

Polecane posty

Gość gość

Pytam tych, które RZECZYWIŚCIE miały te słynne skurcze w pochwie, a których nie doświadczyłam nawet sama. Jak do tego dochodzicie? Ja np. mam problem z łechtaczką, bo jest zbyt wrażliwa i jeśli partner ją liże albo dotyka, to dostaję dreszczy, które nie są do końca przyjemne. :) Jak więc to robicie? Co sprawia, że jest tak przyjemnie?

Gość gość
sama mam ten problem xD Dlatego nie ogarniam tej legendy orgazmowej ;d

Gość gość
Osiagam orgazm przez pieszczoty lechtaczki, tylko i wylacznie W pochwie to malo co czuje, nie wyobrazam sobie osiagnac orgazm przez pochwe

Gość gość
ok ... miałam, mam i będe mieć te słynne skurcze w pochwie.. - "Jak do tego dochodzicie? " - mięśnie kegla (lata praktyki) -" mam problem z łechtaczką, bo jest zbyt wrażliwa i jeśli partner ją liże albo dotyka, to dostaję dreszczy, które nie są do końca przyjemne." - bo drażni ci cewkę moczową - "Jak więc to robicie?" - mięśnieegla i znajoośćswojego ciała i psycchiki - Co sprawia, że jest tak przyjemnie? - oj ... wszystko ... jak się dojdzie do mistrzostwato na zawołane moża mieć orgazm

Gość gość
od cewki do lechtaczki daleka droga... jesli masz zbyt wrazliwa lechtaczke, sprobuj masturbacji przez bielizne, nie bezposrednio

Gość gość
na partnera bym nie liczyla, malo ktory jest dobry w te klocki i nie sluchaj bzdur o miesniach kegla, kobiety moga naturalnie i latwo miec orgazm, nie po latach praktyki ja mam orgazmy od czasow podstawowki, w sumie to nawet wczesniej,ale nie wypada pisac :P

Gość gość
Patrzyłam kiedyś na swoją budowę tam w lusterku, na pewno nie drażnię cewki, jest znacznie niżej, a łechtaczka jako malutki okrągły punkcik i tak jest diabelnie wrażliwa. Mięśnie Kegla mam całkiem nieźle wyćwiczone... Zaciskałam te mięśnie nieświadomie jeszcze nim wiedziałam co to w ogóle jest seks. :P Więc pupa blada. :(