Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pios

O czym z nią rozmawiać?

Polecane posty

Gość pios

Witam. Jest taka pewna dziewczyna w mojej szkole, z którą znam się tylko z widzenia. Ona zna moje imię, ja jej, więc pytanie: od czego zacząć rozmowę? Dajmy taką sytuację, że na przerwie ona siedzi na ławce, a ja się do niej dosiadam. Wiadomo, że na początku powiem: "Cześć". Ona odpowie to samo, ale co wtedy? O co ją zapytać i o czym rozmawiać, ale tak, żebym jej nie zanudził, tylko żebym się jej przypodobał. Bardzo proszę o odpowiedzi. To dla mnie ważne.

Gość pios
Pytanie kierowane głównie do dziewczyn.

Gość gość
Cze Paulina, chcesz kanapkę? 🖐️

Gość gość
Mówisz że cie podnieca i chcesz wlać nektar rozkoszy do jej dziurki

Gość gość
jaką masz lekcje teraz/ o której konczysz/ obgadajcie jakichś nauczycieli/ uczniów/ afery w szkole/ nie wiem czy idzie na jakąś impreze która bedziesz w twojej szkole/ czy jej sie podobało na poprzedniej / jakiej muzyki słucha.... nie wiem..

Gość pios
Niektórzy to naprawdę mają problem z normalną odpowiedzią. A ja to serio traktuję, bo mi na niej zależy. Dzięki za rady, ale nie będę obgadywał nauczycieli/ uczniów - to nie w moim stylu.

Gość gość
Masz odpisać matmę? :D

Gość We were younger
Nie pytaj, czy chce kanapkę, chyba że ma jakieś problemy w domu z kasą. Ja bym to rozegrał trochę w formie żartu, weź tak ją podrywaj na wygłupy, a nie na sztywniaka.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Proponuje zaczac od kilku pytan Jakie tematy Ty sam najbardziej lubisz ? W czym czujesz sie dobrze ? Czy wiesz co lubi ona ? Dobrze jest dobrac temat rozmowy ktory interesuje obie strony. Nalezysz do osob wygadanych czy jestes raczej malomowny z natury Na jakie tematy rozmawiasz najczesciej z innymi ?

Gość pios
Naprawdę nie wierzę w was ludzie. Ja tu przychodzę z prośbą, bo to dla mnie ważna sprawa, a wy sobie jaja robicie.

Gość gość
Odpowiedź z kanapką RZĄDZI! Dawno się tak nie uśmiałem!

Gość pios
Zuzanna Amelia, 1.Sport, ale to ją nie będzie raczej interesowało. 2. Nie za bardzo rozumiem pytania. 3. Nie wiem, co lubi, bo ją znam tylko z widzenia ;)' Z kolegami mi się dobrze rozmawia i zawsze znajdzie się jakiś temat, ale gdy mam rozmawiać z dziewczyną, która mi się podoba, to trochę jak paraliż. Ogólnie z dziewczynami mało rozmawiam.

Gość gość
Pytania o zainteresowania to później, najpierw taki neutralny temat. Przecież to będzie głupio wyglądało: - Cześć. - Cześć. - Co lubisz robić? No idiotyzm. Najpierw ogólny temat, a nie od razu przesłuchanie na jej temat.

Gość pios
Masz rację, tylko właśnie, co takiego mówić po tym "Cześć"? Jaką masz lekcję? I czy lubisz tą lekcję?

Gość pios
Nie chcę wyjść głupio. Chciałbym, by ona się mną zainteresowała, a nie żeby widziała we mnie nieśmiałego typka, który nie ma pojęcia jak zagadać.

Gość gość
Nieśmiałość to nie jest zła cecha, chyba że ona jest z tych bardziej wymagających. Trzeba na luzie, dziewczyna też człowiek.

Gość gość
Zapytaj jej na fejsie, z czym lubi jeść kanapki i jej zrób.

Gość Zuzanna Amelia ææ
2 - W czym sie dobrze czujesz w sensie w jakim temacie dobrze sie czujesz. Oprocz sportu. Czy sa jakies tematy , na ktore wolisz nie rozmawiac lub ktore Cie pesza

Gość pios
Zuzanna Amelia, no nie wiem, ogólnie oprócz sportu, to może plany przyszłościowe, marzenia itp. W sumie, jakbym ją o to zapytał, to chyba by jej nie przeszkadzało. Może nawet by się spodobało, że ciekawię się, co chce robić w przyszłości.

Gość gwoli wyjasnienia
A ja rozumiem twoje rozterki bo w obecnym swiecie gdzie zycie toczy sie glownie na laczach elektronicznych z buzkami, smiles itp. to juz nie wiadomo jak do kogos zagadac na zywo. Nie wiem jak wpadles na ta lawke. Czy ona czesto siedzi sama na lawce? Jesli tak, to faktycznie podejsc i glupio zagadac to nie najlepszy pomysl. Sprawa bylaby bardziej prosta gdybys choc troche o niej wiedzial. Moze podpytaj kogos kto ja zna, co to w ogole za dziewczyna jest. Jak sie nic nie wie o drugiej osobie a jest sie nia zainteresowany to szybko mozna wyjsc na blazna. Bo faktycznie co powiedziec, zeby nie byc namolnym i nie wyjsc na glupka. Chcesz oczywiscie zrobic na niej wrazenie. Ale jako ze nic o niej nie wiesz, to nie wiadomo jak to zrobic. Ja bym cos powiedziala na zarty, typu: widze, ze lubisz siedziec sama, ja tez...wiec posiedzimy we dwoje :) i potem cos luznego rzucic, np. lubisz chodzic do szkoly?...i moze od slowa do slowa rozmowa sie sama rozkreci. Trzymam kciuki!

Gość pios
Gwoli wyjaśnienia, dzięki :) Chyba najlepszy komentarz.

Gość gwoli wyjasnienia
To zycze powodzenia 🖐️. Napisz jak sie potoczyla wasza znajomosc.