Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamamuska

katowice invimed opinie o lekarzach

Polecane posty

Gość przyszłamamuska

Hej dziewczyny, nie mogę zajsc w ciąże. Miałyście może do czynienia z tą kliniką? Możecie coś pomóc ? Musze sie gdzies udac ....

Gość dasia324
nie korzystałam osobiście, ale wiele dziewczyn na forum poleca. Dodatkowo słyszałam, że teraz myć dofinansowanie z miasta Czestochowa i pary mają włąśnie tam zostać przyjęte. Nie trzeba być małżeństwem i jest inaczej z wiekiem niż w programie rządowym. Warto skorzystać.

Gość zocha67
Dziewczyny słyszałyście ze maja być bezpłatne warsztaty w Invimedzie w Kat z dietetykiem ? Ja mam problemy z tarczyca.. zastanawiam się czy się nie wybrac.

Gość high delfina
Te warsztaty są u nich zawsze darmowe, więc oczywiście, że warto się wybrać. Nie wiem teraz kiedy będą kolejne, ale warto śledzić stronę internetową i facebook, tam o wszystkim informują.

Gość gość
Hej, chce zacząć leczenie właśnie w Invimedzie, możecie polecić mi jakiegoś lekarza?

Gość gość
Hej, chce zacząć leczenie właśnie w Invimedzie, możecie polecić mi jakiegoś lekarza?

Gość Anikkaa
Ja leczyłam się u Sodowskiej, dzięki niej mam małego Jasia! Jestem obciążona genetycznie i szansę na naturalne zajście w ciążę były bardzo małe. Jedyną szansą okazała się adopcja komórek i in vitro z KD. Decyzja nie była łatwa ale cieszę się, że się zdecydowałam :)

Gość Nikkal
Ja też trafiłam do Sasowskiej, bardzo miła i sympatyczna osoba. Po wszystkich badaniach okazało się, że miałam niedrożne jajowody i stąd wziął się problem z zajściem w ciąże, jednak odpowiednie leczenie przyniosło pozytywny skutek, dwie kreski! Tutaj możesz sobie poczytać więcej opinii https://www.znanylekarz.pl/patrycja-sodowska/ginekolog/katowice

Gość gość
Cześć dziewczyny, czy są tu jakieś które leczą się aktualnie u dr Sodowskiej? :) Właśnie zapisałam się na pierwszą wizytę, wybrałam Panią doktor z polecenia. Chciałabym jednak zapytać jak wygląda pierwsza wizyta

Gość gość
Tak jak się leczę u Pani dr Sodowskiej. Wspaniała lekarka, delikatna podczas badania, bardzo dokładna. Zleca badania tylko te które są potrzebne, ponadto zawsze jest z nią kontakt telefoniczny. Ogólnie cala klinika jest super Położne rewelacyjne a najlepsza Pani Ola J. zawsze służy pomocą i dobrą informacją.

Gość gość
Mi się wydaję, że w Invimedzie każda pierwsza wizyta wygląda tak samo. Umawiasz się, możesz do konkretnego lekarza, albo zapytać Pani na recepcji, do kogo są najbliższe terminy. Na wizycie poznajesz koordynatorkę swoją. Dobrze jest już mieć podstawowe badania. Ona pomaga wypełnić Ci kwestionariusz taki wstępny wywiad. I potem do lekarza, jak nie będziesz miała badan to Cię lekarz na nie skieruje. Kiedy masz wizytę? Ja akurat jestem u Dworniaka gdzie indziej

Gość gość
Leczę się obecnie w klinice Invimed w Katowicach. Klinikę oceniam bardzo wysoko. Profesjonalni sympatyczna kadra. Położne są niesamowicie sympatyczne i zawsze służą pomocą. Sama leczę się u dr Sadowskiej z polecenia innego ginekologa. Upragnionego efektu jeszcze nie ma. Pani dr jest ok. Dwukrotnie miałam okazje być na wizycie u dr Cygal i trochę żałuję, że nie trafiłam do niej na początku mojego leczenia. Super lekarz.