Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skruszony PROWOKATOR

Przeprosiny PROWOKATORA dla Kobiet.

Polecane posty

Przepraszam wszystkie Kobiety za to, że pisałem różne świńskie prowa na Waszym forum. Prowa seksualne, zboczone, propagujące lesbijstwo i masturbację i w ogóle demoralizujące. To dzięki takim osobom jak ja ta Kafeteria została zmieniona w szambo, muł i dno. Jest mi dzis niewymownie przykro z tego powodu. Przykro mi, że Wy, wrażliwe w swej naturze Kobiety, nie macie dziś żadnego normalnego forum w necie, bo jedyne jakie było zostało zniszczone przez ludzi mego pokroju. Przepraszam Was na kolanach i oficjalnie proszę o wybaczenie. Gdybym mógł cofnąć czas na pewnie nie pisałbym swoich głupot i nie narażał Was do ich czytanie. Bo narażając Was zaciągnąłem też na siebie cudzy grzech. Postanowiłem zmienić się. Postanowiłm zacząć nowe życie. Nowe we wszystkich aspektach. Także na forum. Dlatego odtąd już nie będę pisał nic świńskiego. Słowo. Jeszcze raz błagam Was (szczerze) o wybaczenie i proszę o przyjmiecie moich przeprosin. Przyjmiecie moje przeprosiny? x Skruszony PROWOKATOR

Gość gość
A co się stało, że się nawróciłeś?

@ gość dziś Jaja? x Daję słowo honoru, że nie! Przeprosiny są szczere! Decyzja o zmianie życia ze zboczonego na normalne też! Przepraszam Was Kobiety za wszystkie bzdury i dewiacje jakie niegdyś wypisywałem. Przepraszam szczerze i z głębi serca. Wiele zła naczyniłem swoimi opowiastkami. Byłem jak tuba propagandowa szatana nagłaśniająca wszystko co demoralizujące. Ale koniec tego! Odwołuję wszystko co pisałem niegdyś. Oświadczam, że były to bzdury wyssane z palca. Pisałem o lesbijkach, o pedofilii, o zboczeniach, aż wstyd wymieniać :( Przepraszam i proszę o przyjęcie tychże przeprosin.

@ gość dziś A co się stało, że się nawróciłeś? x Nie mam pojęcia. Któregoś dnia obudziłem się i poczułem jakby mi ktoś zdjął czarne okulary. Nagle zobaczyłem świat zupełnie inaczej niż dotąd. Jednocześnie poczułem przerażenie na wspomnienie jak dotąd żyłem.

Gość gość
no, zobaczymy jakich tematów zacznie brakować na kafe i będę wiedzieć, które pisałeś

Gość gość
Przeproś też za obrażanie kobiet, ty kundlu.

Gość gość
Nas kobiet przepraszać nie musisz. Która chciała to czytała te Twoje świństwa i brała z Ciebie przykład/ myślę, że na tym forum mało było takich, że jest dziś w Polsce bardzo dużo kobiet mądrych i rozsądnych o wysokiej kulturze osobistej/a która nie chciała to uważała Cię za debila/ tym wystawiłeś świadectwo o sobie/. My kobiety wybaczać Ci Twojego zachowania nie musimy.Wybaczyć to Ty sobie powinieneś, bo jak słusznie zauważyłeś ściągnąłeś na siebie grzech cudzy/ tych które poszły świntuszyć Twoim śladem/. Fakt , że przeprosić to powinieneś zarządzających tym forum, bo swoim działaniem przyczyniłeś się do odejścia czytelników a tym samym zaniżeniem poziomy forum.

Gość gość
Bardzo słusznie że się sponiewierałeś, ale to jeszcze za mała kara. Wymyśl sobie jakąś dodatkową pokutę.

Gość gość
to jakas kobita pisze, bo prawdziwi prowokatorzy nigdy sie nie skruszaja biatch

@ gość dziś Przeproś też za obrażanie kobiet, ty kundlu. x Kundlem nie jestem, bo biologicznie wciąż należę do gatunku homo-sapiens. Chociaż biorąc pod uwagę do czego niekiedy jest zdolny homo-sapiens to zastanawiam się czy faktycznie nie byłoby lepiej być normalnym sympatycznym kundelkiem. Przepraszam wszystkie Kobiety za to, że je obrażałem. Przepraszam najszczerzej jak potrafię.

@ gość dziś to jakas kobita pisze, bo prawdziwi prowokatorzy nigdy sie nie skruszaja biatch x Nie jestem kobietą. Porównaj to co piszę z próbka mojej wcześniejszej "twórczości" (której dziś się wstydzę): x http://f.kafeteria.pl/temat/f8/ocencie-czy-wykorzystuje-tedziewczyne-czy-odwrotnie-wyswiadczam-jej-przysluge-p_6345613

Gość krusowa
A tera skocz nam wszystkim po kawę...

Gość gość
Teraz chyba rozowe okulary zalozyles bo przesadzasz w druga strone . rozszarpia Cie harpie ( ooops sorki kolezanki z mojego gatunku haha) jak sie bedziesz przed nimi plaszczyl. Taka natura, ze slabego sie niszczy przed silnym ucieka. Nudno bedzie bez Ciebie . Magda.

@ gość dziś Nudno bedzie bez Ciebie . Magda. x Magdziu, nie przejmuj się. Nie napisałem, że odchodzę na zawsze. Zobowiązałem się jedynie do niepisania świńskich prowów. Ale lekkie żarciki nadal będę pisał. Np. x http://f.kafeteria.pl/temat/f1/ratunku-zdaze-to-naprawic-zanim-wysiade-za-kilka-przystankow-p_6275784 x W nich nie ma nic złego i z góry wiadomo, że to żart.

Gość krusowa
A kiedy się przyznasz ,że to prowo?:D Bo ja zara idę...

@ gość dziś Bardzo słusznie że się sponiewierałeś, ale to jeszcze za mała kara. Wymyśl sobie jakąś dodatkową pokutę. x Jaką? Zbyszko z Bogdańca obiecał Danuśce trzy pawie czuby krzyżackie. Ale krzyżaków już nie ma. Niby został jeden, dość spory nawet, ale wisi na pajęczynie pod samym sufitem i nie wiem czy dosięgnę... To może sama wymyślisz mi jakąś inną pokutę?

Gość krusowa
A co dostanę za to ,że się nie dałam nabrać?

@ krusowa dziś A co dostanę za to ,że się nie dałam nabrać? x Córko, zaufaj... Tym razem nie ściemniam.

Gość gość
Żebym ci w pełni przebaczyła, musisz przejść główną ulicą twojego miasta na golasa, powiadomiwszy przedtem lokalne media.

@ gość dziś Przeproś też za obrażanie kobiet, ty kundlu. X Już się do tego odnosiłem o 8:15 ale gwoli uściślenia wyjaśnię, że pod terminem "obrażanie kobiet" rozumiałem zamieszczanie moich zboczonych prowo na tym forum. Natomiast nigdy nie wyzywałem Kobiet i nie obrażałem w sensie personalnym. To, że jestem (byłem) zbokiem nie oznacza, że jestem też chamem. Przeciwnie. Gdybyś mogła mnie znać z reala to zdziwiłabyś się widząc kim jestem w rzeczywistości. To jednak juz zupełnie inna bajka...

Gość gość
To kim jesteś w rzeczywistości? Możesz przedstawić się z imienia i nazwiska.

Gość kalunia dupunia
przepraszaj więcej szmato mało mi

@ gość dziś Żebym ci w pełni przebaczyła, musisz przejść główną ulicą twojego miasta na golasa, powiadomiwszy przedtem lokalne media. x Ależ właśnie obiecałem sobie, że już nigdy nie dopuszczę się nieobyczajnego zachowania. Dlatego trzeba skorygować Twoje żądanie. Co powiesz na przejście na golasa po głównym dywanie w moim domu powiadomiwszy przedtem lokalne rybki w moim lokalnym akwarium? Może być? Fajnie, Wiedziałem, że się zgodzisz :)

@ gość dziś To kim jesteś w rzeczywistości? Możesz przedstawić się z imienia i nazwiska. x Jak napiszę, że jestem Adam Metr w Głąb Kopacz, to mi uwierzysz? Nie? Tak myślałem.

Gość gość
Ale co się stało, wyspowiadałeś się?