Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skruszony PROWOKATOR

Przeprosiny PROWOKATORA dla Kobiet.

Polecane posty

@ kalunia dupunia dziś przepraszaj więcej szmato mało mi X Na kilometr wyczuwam, że pisał to koniotrzep podobno do niegdyś mnie samego. Swój swojego pozna. Nie wysilaj się gościu.

Gość gość
Prowokator wstawil watek na erotyczym proboje wyrwac jakas lasie na bycie ciepla cipka :D

@ gość dziś Ale co się stało, wyspowiadałeś się? x Nie wiem co się stało. Poznałem pewną dziewczynę, bardzo wierzącą i Ona od razu odgadła kim jestem. Jakby miała radar w oczach. Lecz zamiast się na mnie wkurzyć oznajmiła, że będzie się za mnie modlić. Nie wiem czy modlitwa ma jakąś moc, czy to wszystko przypadek, ale faktem jest, że któregoś ranka obudziłem się... inny. Sam nie wiem jak to wyjaśnić. Jakbym się obudził. Naprawdę obudził. Co do spowiedzi natomiast, to mam zamiar iść. Jednym z warunków jest m. in. zadośćuczynienie. A ponieważ strasznie tu mieszałem na forum, straszne zbereźne prowa pisałem, więc czuję się w obowiązku jakoś temu zadość uczynić. Ale jak? Przecież nie znam Was osobiście. Skoro grzeszyłem pisaniem niech zatem pisaniem teraz zadość uczynię. Lecz jedyne co mi przychodzi do głowy to przeproszenie Was Drogie Kobiety. Szczere przeproszenie.

Gość gość
Tak zwane spontaniczne nawrócenie szczegółowo przygotowane. :D:D:D

@ gość dziś Tak zwane spontaniczne nawrócenie szczegółowo przygotowane. smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x Dlaczego przygotowane szczegółowo? To nie jest nawrócenie stricte religijne. Po prostu stwierdziłem, że dosyć mam takiego życia jakie wiodłem do tej pory. Dosyć mam bzdur, które wypisywałem do tej pory. Postanowiłem to zmienić. Dlatego zmieniam. Czy to jest nawrócenie? Nie wiem. Może tak. W każdym razie celem mojego dzisiejszego postu było przeproszenie Was, Drogie Kobiety. To wszystko. Jednak rozumiem Wasze niedowierzanie. Ktoś kto do tej pory pisał same prowa miałby nagle sporządnieć? Nieee.... to pewnie kolejne prowo. Z drugiej strony bądźcie sprawiedliwe względem mnie. Skoro do tej pory akceptowałyście moje zeszmacenie i moje zbereźne teksty to czemu teraz nie chcecie zaakceptować mojego odszmacenia się i zaczęcia pisania przyzwoitych tekstów?

Gość gość
DAJ LINKA DO JAKIEJS FAJNEJ TWOJEJ PROWOKACJI

Dobra, a teraz się przyznaje :) Z tymi przeprosinami żartowałem, w głupie naiwne KROWY:D

@ skruszony PROWOKATOR dziś Dobra, a teraz się przyznaje usmiech.gif Z tymi przeprosinami żartowałem, w głupie naiwne KROWYsmiech.gif x To poszywa. Nigdy nie pozwoliłem sobie na nazwanie Kobiet głupimi krowami. Nie mój styl, nie mój sposób kończenia prowokacji, nie moja mentalność. Podtrzymuję swoje wcześniejsze przeprosiny.

Gość gość
Sporo facetów podnieca sie fantazjami o lesbijkach. Nie jesteś od nich w niczym lepszy.

@ gość dziś Sporo facetów podnieca sie fantazjami o lesbijkach. Nie jesteś od nich w niczym lepszy. x Nigdy nie uważałem się za lepszego.

Gość gość
Daj coś jeszcze do poczytania