Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwują mnie tacy ludzie , zero zaradności

Polecane posty

Gość gość

Przegladam sobie jakieś zagraniczne portale z ogłoszeniami . i co widze. Pelno ogloszen typu poznam pana ktory zapewni mi spokojne zycie. Musi byc STABILNY FINANSOWO , zadbany (przystojny) i mnostwo wymagan. Rozwalilo mnie szczegolnie ogloszenie 50 letniej babci ,rozkraczona,ubrana jak glupia nastka,pomarszczone cycki na wierzchu, a co tam, raz się żyje :D i opis.. w skrocie;jestem wdowa , choruje , dzieci mnie olaly , szukam bogatego mezczyzny, zdrowego, najlepiej z usa . Z wlasnym domkiem ,oxzekuje wsparcia opieki . Od siebie nie moge zaoferowac nic poza spokojnym towarzystwem. Niektóre piszą bardziej inne mniej wprost . Na niektórych nie ma działu "ogłoszenia matrymonialne" mimo to polaczkow nawet tam jak mrówek. Zebrza i ponizaja sie wrecz blagaja. Ja się pytam jaki to związek, raczej prostytucja za kase. Skoro pisze jedna z druga ze chce zwiazku a zaraz taki opis... facetow tez sie kilka znalazlo ale ich temat w tym poście przemilcze.ja bym się wstydzila tak zachowywać nawet gdybym nie miała co jeść. Teraz zresztą też nie mam fajnej sytuacji finansowej a mimo to nie zebrze anonimowo... na sama mysl jest mi conajmniej głupio i słabo..ze tak można się zachowywać ;/ jeszcze żeby potrafiły się jakoś wycwanic to już pół biedy ale i tak bym tak nie zrobiła . Skąd się biorą takie szlory?

Gość gość
Byłem Ostatnio z taką rozwódka Koszmar i bełkot. A wymagania z kosmosu.

Gość gość
A mnie nie denerwują, kilka razy się przejadą na tych swoich wymaganiach ( bo nikt nie jest głupi żeby na to pojsc) i spadną na ziemie :D jak ich odrzuci jedna, druga czy trzecia osoba to obniżą swoje wymagania

Gość gość
Poza tym jak ładna kobieta czy piekna chce byc utrzymanka, a facetowi tez to pasuje zeby taka utrzymywac to Ok, ich sprawa jesli oboje beda szczesliwi. A jesli jakas brzydula wstawi takie ogloszenie to prawdopodobnie sie rozczaruje i to gorzko. Wiec to samo zycie zweryfikuje, te ich wygorowane wymagania. Natomiast co co samego bycia utrzymanka to nie mam zdania, jesli kobieta ma n urode do zaoferowania, a facet kase, to taka jakby wymiana biznesowa i oboje sie na to godza