Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Problem z bankiem i lokatą

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie. Pierwszy raz zgłaszam się o poradę na jakimkolwiek forum, ale nie wiem już co mam robić. Od roku czasu mam tragiczne relacje z rodzicami i rodziną, wiec zadecydowalam ze czas isc na swoje. Nie mam wyjscia, bo tak juz sie nie da zyć. Mam 20 lat i jakos wiąże koniec z koncem , ale bywa ciężko. Jakis czas temu, przypomnialo mi sie, ze jak mialam jakies 15 lat, to moj dziadek zalozyl mi lokate polączoną ze swoim kontem . Na tej lokacie byly wtedy nie male pieniadze. Z lokaty mozna bylo wyplacac pieniadze (limit 200 zł na dzien) za pomocą karty , która przywlaszczyla sobie moja mama i ją schowala. Pamietam ze lokata polegala na tym ze pieniadze z lokaty moge wyplacic jedynie JA jak osiagne pelnoletnosc. Dodam rowniez ze karta , ktorą wtedy przywlaszczyla moja mama, byla na moje nazwisko. Pamietam rowniez ze lokata ta zostala zalozona w banku Pekao SA. Co moge z tym zrobic? ? Isc do tego banku z dowodem osobistym i spytac sie czy mam u nich zalozoną lokate? Nie zrobie z siebie idiotki? Jakiej reakcji moge sie od nich spodziweac? Przeciez ja nawet nie posiadam tej karty platniczej Nie mam jakiegokolwiek doswiadczenia z bankami i kontami osobistymi , od zawsze place tylko gotówką, stąd tez moje obawy. Blagam doradzcie coś.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować