Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaAdkins

Wasza szafa

Polecane posty

Kafeterianki, ile macie ubrań ,,tak na teraz''? Ja w posiadaniu mam jedną koszulę, sweter, t-shirt, dżinsy i legginsy. Mam kasę, nie mam tylko kiedy i gdzie kupić czegoś nowego, i trzeba kombinować :D A jak tam wygląda u was?

Gość gość
akurat najwięcej mam ubrań na wiosne-lato. Może dlatego że uwielbiam swetry botki kozaki. U mnie problem jest inny za dużo kupuję a później i tak to leży w szafie.

Gość gość
chętnie bym się połowy ciuchów pozbyła z szafy ale nie umiem robić porządków zawsze myślę ,,ubiorę do czegoś tam '' a w rzeczywistości leży nie ubrane nawet raz.

O, a mi właśnie bardzo łatwo przychodzi wyrzucanie rzeczy - zawsze znajdę czas, a na zakupki nigdy :D + W jakich sklepach kupujecie?

Gość gość
mohito bersha uwielbiam <3 a tak to adidas tally wejl zara hm zależy gdzie coś ładnego zobaczę ;)

Gość gość
dla dzieci są śliczne rzeczy tam , ja kupuję piżamę kapcie skarpetki nic innego nie mogę znaleźć

Gość gość
w lidlu mają być niby ocieplane itp za 160

Gość gość
chyba od 7 mają być gdzieś w gazetce przeczytałam ale nie pamiętam dokładnie

Gość gość
jak to możliwe, że masz tak mało ? ja mam z 10 swetrów, kilka nienoszonych, bluzek ze 100, leginsy x 10, spodnie 5 par, buty 6 par

Bardzo dużo, kilkanaście bluzek, sweterków, sukienek, 10 par spodni, kilka spódnic. Ale moja szafa jest pojemna.

Gość gość
Bardzo duży wybór białych mebli a zwłaszcza szaf i witryn ma Woodena Design na stronie http://woodenadesign.pl/witryny,_regaly,_szafy-105112-4.html. Nie mogłam się zdecydować bo wszystkie witryny mi się tutaj podobały ,ale ostatecznie wzięłam tę oznaczoną numerem 3. Przepiękna a z drugiej strony ustawna, z funkcjonalnymi podziałkami, można do niej zmieścić więcej niżby się wydawało.