Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanki żonatych mężczyzn co macie z romansów?

Polecane posty

Gość gość

Tak szczerze? Dlaczego decydujecie się na taki krok?

Gość gość
uciechę WIELKĄ mamy :D ale i tak do WASZYCH pięt zwykle nie dorastamy :(:(:(

Gość gość
Płacą wam za seks?

Gość gość
pewnie mają dobry seks

Gość 1KaRolciA1
Witam. Mialam romans przez ponad rok czasu z zonatym facetem,byl sporo starszy i na stale mieszkal za granica,do polski przyjezdzal dogladac dom. Powiem szczerze,ze po pewnym czasie zaczęlo się pojawiac jakies uczucie między nami. Byly wycieczki,wspólne weekendy...oczywiście prezenty typu nowy telefon,kosmetyki,perfumy. Rano zawsze mialam przygotowane sniadanie..byli tak do czasu kiedy poznalam obecnego partnera a ze znajomości z zonatym postanowilam zrezygnować. Nie zaluje,bo z perspektywy czasu uważam,ze różnica wieku byla zbyt duża aby stworzyć trwaly związek(o którym tez rozmawialiśmy).

Gość Po prostu chłopak
To jest wina zdradzających mężczyzn, nie kochanek. Zresztą, chyba lepiej się dowiedzieć i mieć świadomość, że się mieszka z oszutem.

Gość gość
I nie żałujesz tego? Zrobiłabyś to drugi raz? Czy to coś złego że spotykam się z żonatymi róznymi i oni płacą mi za seks ze mną? Nie ma między nami żadnego uczucia. Czysty seks.

Gość 1KaRolciA1
nie załuje,to byla przygoda,ktora mile wspominam :) czasami nawet mysle o odnowieniu kontaktu,spotkaniu na kawe,ale nie mam zadnego numeru do niego. on nie placil mi za seks...poczatkowo byly takie ustalenia,ale pozniej nawet tego seksu nie bylo a i tak spotykalismy sie.

Gość gość
bycie kochanką żonatego oznacza bycie wyjątkową kobietą poza tym lepszy kochanek żonaty niż prawiczkiem kawaler

Gość facet_987
bycie kochanką żonatego oznacza bycie wyjątkową kobietą poza tym lepszy kochanek żonaty niż prawiczkiem kawaler xxxxxx i czytać takie pierdoły, jeszcze pewnie ktos sobie wezmie na powaznie to do siebie, poziom umyslowy niektórych istot ludzkich mnie rozp...rdala

Gość facet_987
po choooy ktos taki p********** temat podnosi

Gość gość
Co mamy? Miłe chwile, radość, wsparcie , bezpieczeństwo finansowe. To tak w skrócie pierwsze co mi przyszło na myśl :)

Gość gość
Nie placil za seks ale prezenty dostawalyscie itd. :p

Gość gość
Jeśli być kochanką, to tylko kochanego żonatego mężczyzny. Każdy inny to nie TO.