Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile lat wyglądam

Polecane posty

Gość gość
Nie ma to jak dowalić anonimowo, prawda? :D Wątpię żeby to była fotka osoby, która ją wstawiła.

Gość gość
przedsenny, moze dlatego sobie te brwi wytatuowala, bo naturalne ma rzadkie? Nie wszystkie maja idealne brwi, a te jednak nadaja twarzy charakteru, prawda? Ja mam to szczescie, ze ksztalt brwi mam taki, jak u pani na zdjeciu, ale na tyle geste, ze nie musze z nimi nic robic :)

Gość przedsenny
Napisałem, że mi się podoba. Jakby zmyła "brwi", albo przynajmniej je rozjaśniła i wygładziła, by nie były takie od ekierki czy skalpela - podobałaby mi się jeszcze bardziej :)

Gość gość
Ja daje28/34 ten przedział

Gość gość
może je sobie "wytatuowała" bo jest po chemioterapi i jej włosy wypadły. może ma też peruke? wolałbyś żeby wstawiła zdjęcie na surowo? ciekawe jakich reakcji by sie doczekała. pewnie, że wygląda niezwykle natualnie:D

Gość gość
zastanówcie sie czasami nad tym co piszecie. większość nie jest piekna a jeszcze mniej osób dobrze prezentuje sie na zdjeciach. a wy koorfa jak barany. jeden/na napisała coś o brwiach i cała reszt anapiertala za nia. jakby ten topik miał 500 stron to mógłbym bez żadnej obawy o to że coś mi umknie wejść od razu na ostatnią

Gość gość
mnie bardziej zastanawia co jest na zaczernionym fragmencie zdjęcia i dałbym sobie głowe uciąc, że albo twwarz jej dziecka albo koleżanki, z którą pozowała do sweet foc****ewnie sie troche pogryzły, najpewniej o faceta i zdjęcie wylądowało na kafeterii

Gość gość
A jakie to ma znaczenie, ile masz lat. Jeśli tylko jesteś pełnoletnia z chęcią umówił bym się z Tobą na kawę. Z twarzy jesteś ładna, ale to nie wszystko. Ważne jest jeszcze jaki masz charakter. Czy jesteś do tańca, różańca i seksu przez większość nocy ?

Gość gość
A jakie to ma znaczenie, ile masz lat. Jeśli tylko jesteś pełnoletnia z chęcią umówił bym się z Tobą na kawę. Z twarzy jesteś ładna, ale to nie wszystko. Ważne jest jeszcze jaki masz charakter. Czy jesteś do tańca, różańca i seksu przez większość nocy ?