Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy lubicie wygode i komfort?

Polecane posty

Ja w sumie zniose nawet bardzo ciężkie warunki, lubie wyjazdy pod namiot, nawet niekoniecznie musze się codziennie umyć, jeśli rzeczywistośc wokół stoi na przeszkodzie itp. O ile są wokół zaufani ludzie, którzy mnie obronią w razie czego, to mogę zasnąć wszedzie, nawet na dworcu kolejowym leząc na ziemi i nie jestem wybredna. :D A wy?

Gość gość
chciałabym myśleć. że nie...ale w praktyce jesteś bardzo wygodna. Musi być mi miękko, ciepło i muszę się mieć gdzie umalować/

Gość gość
ja lubie bo byciem zawsze wypranym i czystym zapewnia mi komfort psychiczny. przynajmniej mam kontrole nad czyms w swoim zyciu:P

Gość gość
Nie przepadam za dziewczynami, które poleżą gdziekolwiek. Pomijam jakieś ekstremalne sytuacje, czy świadome wypady gdzieś w naturę. Ale taka postawa, że się położę na podłodze dworca i też usną, mnie u kobiety razi. Kobieta ma być czysta, umalowana, ubrana. Ma być kimś innym, niż ja, mężczyzna, czasem brudny, nieogolony, wytarty, gdzieś tam byle gdzie. Oczywiście, nikomu tego nie narzucam, ale tak sobie na to patrzę.

Gość gość
nocowanie gdziekolwiek poza dobrym hotelem odpada :)

Gość gość
Jestem czysta i umalowana, ale jak mam okazje zdrzemnac sie przy zmiane pociagu to sie zdrzemne. Co w tym takiego? I jaka kobieta chcialaby brudasa...to dopiero razi

Gość gość
pod namiotem śpią brudni metalowcy :classic_cool:

Gość gość
każdy kto śpi pod namiotem będzie w ktorymś momencie brudny :)

Gość gość
Zależy gdzie są kempingi gdzie saniteriaty są na wysokim poziomie i można się umyć.

zależy jak trzeba coś zrobić konkretnego to nie dam się rady się zmobilizować i skupić jak mi jest wygodnie albo tak jak napisałaś jak się jest z fajnymi osobami to nawet dyskomfort ma swój urok ale generalnie poza tym wolę mieć wszystko zorganizowane i pod dupę podsunięte, nie lubię marznąć bez przyczyny. itd. x O ile są wokół zaufani ludzie, którzy mnie obronią w razie czego, x to przekonanie najczęściej żywione przez ofiary gwałtów i morderstw:O