Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Enteryk_

jak powinien zachować się men wobec kobiety

Polecane posty

Gość _Enteryk_

1 - wpatrywać się w nią pożądliwie 1 - wpatrywać się w nią adoracyjnie 2 - spuszczać wzrok po chwili gdy ona dostrzega jego zainteresowanie 3 - spuszczać wzrok gdy tylko ona dostrzega jego zainteresowanie 3 - tylko patrzeć na jej buty

Gość _Enteryk_
sorki, powinno być: 1 - wpatrywać się w nią pożądliwie 2 - wpatrywać się w nią adoracyjnie 3 - spuszczać wzrok po chwili gdy ona dostrzega jego zainteresowanie 4 - spuszczać wzrok gdy tylko ona dostrzega jego zainteresowanie 5 - tylko patrzeć na jej buty

Gość gość
maczo zawsze ma powodzenie

Gość gość
pokaż swoje zdjęcie "maczo", pośmiejemy się wszyscy w ten smutny dzień :D

Gość gość
Z tym to róznie jest. Wobec ludzi calkowicie mnie obojetnych patrzę w oczy i nie odrywam wzroku, podniesiona głowa, proste plecy i się przyglądam z uwagą. To nie działa gdy patrzy na mnie kto mnie sie bardzo podoba, wtedy jestem jak tchórz, uciekam wzrokiem,patrze w bok, pod nogi, wszędzei byle nie na tą osobę, czuje się zagubiona, peszę się i chce tylko jak najszybciej zniknąć z oczu, nawet jak mnie cieszy widok tej osoby. P******e. Na pewno nie 4 i 5. 3 z lekką domieszką 1. 2 nie rozumiem o czym myslisz pod tym pojęciem. A wogóle to takie pytanie o rodzaje spojrzenia, jest jakieś nieszczere, jakby ktoś wcielał się w rolę, by coś uzyskać. Gdzie tu naturalność.

Enteryk Przede wszystkim to powinieneś spróbować podejść i zagadać, bo z samego patrzenia, choćby adoracyjnego (dobre :D)to żadnego dalszego ciągu nie będzie :classic_cool: