Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobiety często zerkają na męskie rozporki?

Polecane posty

Gość gość

a zwłaszcza jak wypukłości są mocno zauważalne? bo tak sobie wracałem do domu autobusem i takie dwie dwudziestoparolatki dość mocno mnie obserwowały w tych okolicach co chwilę coś na ucho sobie szepcząc...

Gość gość
nie zerkam bo mam slaby wzrok,jak chcesz mi pokazac wacka to musisz stac bardzo bliziutko

Gość gość
na słaby wzrok polecam okulary lub soczewki kontaktowe :) nie chcę nic pokazywać, ale też nic nie poradzę, że nie jestem płaski w spodniach.

Gość gość
chodzisz z nim na wierzchu?

Gość gość
do 00:02 masz racje musze sobie kupic soczewki.mam kolege ktory zawsze sie mnie pyta czy ma duzego,ja mu mowie ze nie widze czy duzy czy maly/jestem pol slepa/ to on wtedy bierze moja reke i kladzie na swoim ptaku-i mi mowi ze nie musze widziec wystarczy ze czuje.:-)nawet ma duzego juz go kiedys zg---va---/l/--cilam,niech mi sie tylko faceci nie klada moich rak na ich geni taliach bo to sie zle dla nich konczy..

Gość Micaela Gomez
Ja tylko czasem zerkam.

Gość gość
dobranoc ide juz spac :-)

Gość gość
zamiast w książkę czy telefon będę się musiał częściej współpasażerkom przyglądać :)

Gość gość
dlaczego "sekunda wyrwana z zyciorysu"?? na pewno się cieszy, że wzbudza zainteresowanie. faceci gapiąc się w dekolty czy na pośladki dziewczyn na pewno nie uznają tego za czas wyrwany z życiorysu, nawet jak dziewczyna to zauważy...

Gość gość
Często spoglądam jednemu facetowi w pracy, jest na co.

Gość gość
jak kątem oka zauważę że jest wypukłość, to nie mogę sie powstrzymac, musze strzelić oczkiem i obczaić :)

Gość gość
jakie koorfa wypukłości? wypukłości to mozna mieć w staniku. normalny facet trzyma wacka luźno między nogami a nie upycha go w ciasnych majtach i przykleja do brzucha żeby było widać wypukłości

Gość gość
to nie traba słonia. jak jest duży to dopiero kiedy stoi. bosze co zza czasy nastaly. niedługo faceci zaczną nosić push upy w bielixnie:O

Gość gość
uwierz mi na słowo krótki fiutku, ze jak facet ma słuszny rozmiar to mozna to zauwazyc pod spodniami :P

Gość gość
krótki fiutek to cie robił koorfa kretynko

Gość gość
chyba by musiał mieć w zwisie 30 cm i zwiniętego w spirale (bo to normalnie raczej miękki narząd) żebyś mogła cokolwiek ocenić. też widziałem takich pajacy w dresach z napletem przyczepionym na kropelke do włosów łonowych. przeważnie są to osbniki z kompleksami na tle wielkosci przyrodzenia

Gość gość
widziałaś kiedys na własne oczy kootasa? bo mam poważne wątpliwości

Gość gość
słusznych rozmiarów narząd luźno wiszący w nogawce zdecydowanie się odznacza, nie ważne czy w luźnych, czy w obcisłych spodniach. ale jak się ma 5cm miękkiego niczego w spoczynku, to owszem, jest płasko w spodniach :)

Gość gość
no te se wykup migawke:D co za kretynka

Gość gość
haha dziewczyny jakis frustrat tu wlazł :D oczywiście że patrząc na rozprek można dostrzec pewne wypukłości i ocenić rozmiar penisa. jak jest tam pusto i nic sie nie odznacza to tez wiadomo o co chodzi :P

Gość gość
no tak. z pewnością jeździ tramwajami:D z jednego planu zdjęciowego na drugi. o ile to nie fotoshop

Gość gość
frustrat powiadasz. no to dawaj namiary na skypa pokaże ci frustrata

Gość gość
nie, dzięki. mam fajniejszego na żywo ;)

Gość gość
fajniejszego? to miło. nazwij go jakoś fajnie. np pikus

Gość gość
zauważyłem że na mój często się patrzą :) :)

Gość gość
"czy kobiety często zerkają na męskie rozporki?" Zależy czy mają duże potrzeby seksualne.Pamiętam że moja kuzynka mówiła że stale patrzy na rozporki wszystkim facetom bo stale chcicę i sprawdza tak który by ją mógł dobrze zaspokoić. Wmawiała mi,że po ciąży i porodzie każda tak ma i ja też tak będę robić. Normalnie przerażało mnie to że mogłabym w ten sposób traktować mężczyzn! Przez cały rok po porodzie czekałam z niepokojem kiedy w końcu zacznę pożądliwie patrzeć na męskie rozporki i nic. I tak jest do dnia dzisiejszego. A mam za sobą dwa porody i 16 lat stażu małżeńskiego. Owszem na początku naszej znajomości dzień w dzień lądowaliśmy w łóżku i teraz czasem raz czy dwa na tydzień a innym razem raz na 2-3 tygodnie i też jest ok. Wydaje mi się, że to czy kobieta patrzy na męski rozporek zależy od jej temperamentu seksualnego .