Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LV

zerwanie z prostytucją

Polecane posty

Gość LV

myślę o tym od dawna a ostatnio coraz częściej,ale jedyna oferowana mi praca plus dobre godziny pracy i wynagrodzenie to klub nocny ze striptizem...ale w charakterze kelnerki nie tancerki.i jestem rozdarta bo co prawda będę tylko kelnerka,rozbierać się nie będę to nadal jest to praca w sexbizensie jakby nie było i boję się że przez to nigdy się z 'branzy' nie wyrwe...co robic? niektórzy tu juz znaja mnie i moje historie

Gość gość
to spróbuj pracy jako kelnerka w koncu praca jakas ;p

Gość gość
Lepsze niż praca na etacie, a przy kelnerowaniu odpoczniesz psychicznie

Gość LV
myślicie że odpoczne psychicznie?sama nie wiem,boję się tego,ze wiadomo w takich miejscach nie szanuje się kobiet,nawet na kelnerke faceci będą patrzyli jak na obiekt seksualny zwłaszcza w kusym stroju i że ktoś moze zaproponować mi seks za pieniądze a ja no cóż,mogę się ugiac

Gość gość
Niby tak , ale na normalny etat chyba się nie przestawisz. Skoro teraz masz za noc tyle co miesiąc w sklepie.

Gość LV
dokładnie to jest w tym najgorsze że się boję że nigdy nie przestawie się na tryb normalnej pracy i do końca życia ten cały sexbiznes będzie mnie trzymał...

Gość gość
No dobre zawsze kusi. Myślę, że faktycznym profitem , który cię trzyma są pieniądze i styl życia. Bo seks raczej nie cieszy, szczególnie jak jesteś długo w zawodzie.

Gość LV
o ile długo robiłam to bez zadnych przyjemności to od jakichś 2-3lat robię to z miłości do kasy,odkad właśnie zaczęłam lepiej zarabiać i zauważyłam jak bardzo taka kasa wciąga i uzależnia tak samo jak cpanie...i faktycznie ciężko będzie zmienić cały moj tryb zycia dotychczasowy.

Gość gość
Odkładaj ile możesz na swój biznes. Nie rozwalaj kasy bezmyślnie. Nie wiadomo ile jeszcze lat będziesz miała siłę to robić. Myślę, że już z tego nie zrezygnujesz, więc staraj się wyciągnąc z tego jak najlpeiej dla siebie. Przy okazji jedno durne pytanie Może wiesz na czym polega fenomen tirówek. Wg mnie to podsort kobiety, a faceci i tak z nich korzystają. Kwestia ceny ? Niskiej ceny.

Gość gość
mysle ze fenomen tirowek tkwi w tym, ze nagle zakazany owoc jest na wyciagniecie reki ;)

Gość gość
To taki nadpsuty owoc no ale promocja. Milion razy się zastanawiałam czemu faceci pukają tirówki,średnio to o nich świadczy.

Gość gość
nie zerwiesz z tym, za dlugo tkwisz w tym swiatku. chyba tylko jakis mega przewrot w Twoim zyciu moglby CIe do tego skłonic...

Gość LV
z odkładaniem kasy też mam wielki problem,nie.potrafię oszczędzać,to co zrobię rozchodzi się najczęściej w ciągu jakichś 3 dni. fenomen tirowek?szybko i tanio mozna zaspokoić swoje potrzeby,nie trzeba się w żaden sposób starać,bo w zasadzie tirowki nie mają żadnych wymagań,biorą faceta byle jakiego jeśli chce i ma kasę,nie musi być nawet czysty

Gość gość
ile masz lat, jak zaczelas z prostytucja? burdel, prywatka czy najpierw sponsoring? jkak cchesz kase to moze pozostan przy dwoch stalych sponsrach a w miedzyczasei zaczynaj normalna prace, moze nawet w biurze?

Gość gość
Przestań wreszcie się szmacić, ty odrażający kukawski zboku.

Gość gość
ale oglodałem program ze najpierw przyjmują na kelnerki oswajaja i pojakim czasie zmuszają do prostytucji

Gość gość
autorko jesteś qrwą masz natychmiast podać imię nazwisko i datę urodzenia!

Gość gość
autorka jest z podgatunku pospolitus qrwus :D

Dopóki nie zmienisz otoczenia,bedziesz w tym tkwila.Nie ma znaczenia czy będziesz kelnerka,barmanka.Branza erotyczna będzie caly czas w Twoim zyciu.Musisz zmienić otoczenie i prace ale podejrzewam ze będzie ciężko ponieważ ciężko będzie znaleźć zajecie w luźnych godzinach pracy i podobna pensja.

Gość LV
pierwszy raz zrobilam to w wieku 16 lat,z gościem z baru...od tego czasu minęło już 10 lat ale to nie jest tak,ze robię to od tego czasu bez przerwy..byc moze byloby to jakies rozwiązanie tylko mam problem z oswojeniem się z 'normalna' praca. Marcin177 no będzie ciężko,zwłaszcza że czuję że co bym nie zrobiła to się to będzie za mną ciągnąć na każdym roku.

Gość gość
Cześć dziewczyny. Jestem studentką i piszę pracę dyplomową o zjawisku prostytucji kobiecej. Czy znalazłyby się wśród Was chętne, które udzieliłyby mi całkowicie anonimowego wywiadu dotyczącego Waszej historii? Pomysł jest taki- wysyłam Wam ankietę do wypełnienia na maila, Wy wypełniacie i odsyłacie. Pytania ciągle opracowuję, myślę, że będą gotowe do połowy lutego. Naprawdę, uratowałybyście mi życie :) Jakieś chętne? Jeśli tak- proszę o komentarz, podam swojego maila do kontaktu. Dziękuję z góry !

Gość gość
przechodzisz na prostytucje ukrytą?