Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidia41

Nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość Lidia41

Witam, jestem Lidka, mam 40 lat. W moim życiu małżeńskim nie układa się najlepiej, mąż w ogóle nie zwraca na mnie uwagi, nawet wtedy gdy założę na siebie coś seksownego. Nie pamiętam już kiedy ostatni raz spaliśmy w jednym łóżku.. śpi sam, choćbym się starała to nie potrafię przypomnieć sobie kiedy ostatnio uprawialiśmy sex.. chciałbym być traktowana jak kobieta! Nie wiem czy to normalne, ale od trzech lat myślę o koledze mojego syna. Obecnie jest studentem na drugim roku. Ma 21 lat, ma na imię Bartek. Te myśli po raz pierwszy pojawiły się wtedy gdy przyszedł do mojego domu. Mój syn oglądał jakieś filmiki na YouTube, a Bartek razem z nim. Nagle zaczęli strasznie głośno się śmiać, więc postanowiłam zobaczyć co ich tak bardzo bawi. Kiedy siadałam na łóżko, nie zauważyłam ręki Bartka i pośladkami usiadłam prosto na nią.. wtedy poczułam przyjemny, delikatny i męski dotyk. Nie powiem, że mi się to nie podobało, ale po chwili wstałam jakby nic się nie wydarzyło. Od tamtej pory ciągle miałam to w głowie.. ten czuły dotyk. Któregoś razu, gdy wrócił z uczelni przyszedł do mojego syna trochę wypity. Pakowałam ubrania dla Piotrka, ponieważ następnego dnia miał wyjechać do internatu. Bartek wszedł do salonu, zapytał, czy Piotrek jest w domu. Widziałam jednak, że gdy zadawał mi te pytanie obserwował całe moje ciało, od góry do dołu.. późnej podszedł do drzwi balkonowych a wracając swoją ręką przejechał po moich pośladkach, tak, że prawie nie szło tego odczuć. Później jednak rzadko przychodził do mojego syna, ponieważ nie wracał do domu tak często. Od chwili, gdy naprawdę bardzo delikatnie dotknął moich pośladkach nie mogę przestać o nim myśleć. Ciągle krąży po mojej głowie.. nie wiem dlaczego tak się zachowuje. Może dlaczego, że tak dawno nie uprawiałam seksu? Pomóżcie mi dziewczyny. Doradźcie co mam zrobić żeby Bartek zauważył, że chce być z nim naprawdę blisko. Bardzo proszę o pomoc. Lidka..

Gość gość
P/i/e/r/d/o/l/i/s/z. Masz naście lat i marzysz o dupceniu. Dojrzała kobieta nie używa imion. Słabe prowo.