Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

terroryzm rodziców o mycie włosów rano szok

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat. Męża dziecko itd. Kiedy odwiedzam rodziców w pl zawsze rano jest kłótnia ze biorę prysznic i myje włosy rano a potem wiadomo gdzieś wychodzę. Dziś znowu ta sama kłótnia. Ze mam nie myć tylko czapke ubrać... nic nie pomaga żadne tłumaczenie tylko wielki stres mi dostarczają czy naprawdę nie powinno się włosów rano myć jak jest chłodniej niż latem?

Gość gość
Niektórym to szkodzi i przeziębiają się bardzo od tego.

Gość gość
Ja tez myje włosy zawsze rano i żyje

Gość gość
Ale ja się nie przeziębiam od tego

Gość gość
heheh haze oderwana od rzeczywistosci to nie o to chodzi ze ona zwraca uwage tylko jak bardzo takich p*****l potrafia czepiac sie rodzice moj narzeczony ma 34 lata a jak odwiedza rodzicow to oni przez okno krzycza "a gdzie czapka"?

Gość gość
Ja myje włosy rano, dla moich rodziców to nic dziwnego

Gość gość
Wiecie, że jesienią, zimą skóra głowy schnie przez 8 godzin? Czyli wychodzi na to jakbyście wychodziły z mokrą głową. Dobrze, że Wam nic się nie dzieje ale od tego możecie dostać chociażby zapalenia nerwu czy twarzowego czy trójdzielnego a o zapaleniu opon mózgowo-rdzeniowych nie wspominając. Dodatkowo w późniejszym wieku wyjdą problemy z zatokami to pewne akurat. Wasz wybór.

Gość gość
Tam gdzie mieszkam 99% narodu myje się rano

Gość gość
ZAWSZE myję włosy rano, bo po nocy wyglądam jak punk :) A tak a propos czapki - w co chcesz ją ubrać? Czapkę się zakłada a nie ubiera :)

Gość gośćf
Ja też myłam rano wiele lat temu dopóki nie dostałam pierwszy raz zapalenia zatok, teraz najmniejszy powiew zimnego powietrza i od nowa zatoki rozwalone,niestety one to do siebie mają przeziebisz raz to już to sie będzie powtarzać co roku,wiec jak chcesz to oczywiśćie myj głowe rano a potem długa na miasto ale z doświadczenia odradzałabym szczerze ja mamusi tez nie słuchałam

Gość gość
... Wiecie, że jesienią, zimą skóra głowy schnie przez 8 godzin? ... Poproszę o jakiś link do tej rewelacji :D Rozumiem, że coś takiego jak suszarka do włosów nic ci nie mówi?

gość dziś heheh haze oderwana od rzeczywistosci to nie o to chodzi ze ona zwraca uwage tylko jak bardzo takich p*****l potrafia czepiac sie rodzice moj narzeczony ma 34 lata a jak odwiedza rodzicow to oni przez okno krzycza "a gdzie czapka"? x Ja nawet nie wiem czego mogą się czepiać moi rodzice, bo zwyczajnie to olewam. To jest moja głowa i moje życie.

Gość gość
Link? Piszę to co usłyszałam na zajęciach z neurologii. Myślisz, że suszarka wystarczy? Jak masz suche włosy to myślisz że skóra głowy też jest sucha?

Gość gość
do gośćf dziś mi na zatoki pomógł luivac, od 12 lat mam spokój

Gość gość
Tak bardzo ci to przeszkadza, że rodzice troszczą się o twoje zdrowie? Trzeba mieć fioła, żeby w taką pogodę rano myć głowę.

Gość gość
Ja tez myłam póki się rozchorowałam i tak jak poprzedniczce byle powiew teraz i jestem znów chora.

Gość gość
Ja też uważam, że nie powinno się myć włosów rano kiedy na dworze jesień czy zima ale jednak robię to zawsze, bo jeśli umyje wieczorem to budzę się z przychlapnietymi włosami :( A lubię mieć codziennie świeże i puszyste.