Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz w wiezieniu

Polecane posty

Gość gość

tak mam meza w wiezieniu..jeszcze 2,5 latka a ja niekiedy nie daje rady,jest i cezko bo chcialabym mu pomoc ale nie mam jak,kocham go bardzo i zrobie wszystko ,tylko jak go mam przekonac ze go nie zostawie ostatnio jest w jakiejs depresji..pocieszam go te widzenie 2 godz w miesiacu to bardzo malo,rzadkie telefony ...zawsze był twardym facetem,boje sie o niego bo widze w jakim jest stanie jak moge mu pomoc???bo czuje sie taka bezradna pisze mu czesto listy zapewniam o miłosci ale on sobie ubzdurał ze odejde a ja dla niego zrobiabym wszystko

Gość gość
Po co ci taki Kryminalista? Zostaw go co ba to rodzina nie chcą żebyś zostawiła taka patologie?

Gość gość
a ja mojego "męża" (już całe szczęście byłego) niechami oże zdechnąć ...mnie to nawet ucieszy

Gość gość
Nie przetłumaczysz więc lepiej się nie produkować. One wszystkie bronią swoich "łobuzów" bo to przecież błędy młodości, chciał dobrze ale nie wyszło, powiedział że jest stworzony do czegoś więcej niż praca za 1500 zł. Znają wiele wymówek by tłumaczyć coś co jest oczywiste.

Gość gość
Znam wielu gości który byli raz w więzieniu i potem wracali w to miejsce drugi raz trzeci może nie za jakieś poważne przestępstwa no ale jednak karta juz nie jest czysta u stwierdzam że tacy faceci to cwaniaki chamy prostaki nalogowcy czytaj dużo piją i zazywaja narkotyki autorko nie jest ci wstyd przy rodzinie sąsiadach?

Gość gość
ma sie wstydzic tego ze jestem przy nim?????????????przysiegalam przed Bogiem ze go nie opuszcze i teraz ze poszedł za krarki mam go zostawic?????i to pochwalicie jak odejde ???jestescie podli a niby tacy wierzacy

Gość gość
tylko pytanie, za co poszedl siedziec? i co do tego ma wiara? za bycie dobrym na pewno tam nie poszedl, tylko pewnie wyrzadzil krzywde drugiemu czlowiekowi.

Gość gość
posadzono za oszustwa podatkowe??bo co pomagal ludziom i robil zlecenia taniej ??

Gość gość
bardzo watpie,ze za oszustwa podatkowe,jesli byl karany poraz 1wszy z reguly sa zawiasy,wiec mysle,ze niezla sciema:D i to jeszcze taki wyrok?wez kobieto nie wymyslaj bajek:D

Gość gość
nie stac nas na taka grzywne 60.000

Gość gość
tak badz z nim na dobre i złe...wspieraj pomagaj ..zobaczys ze przyjdzie taki czas ze byc moze to ty bedziesz potrzebowac pomocy ,jesli to przetrwacie bedzie juz dobrze ,prawdziwa miłosc przetrwa wszystko,powodzenia

Gość gość
Kto napisał ze jestem wierząca? Wybacz jeśli to pierwszy wyrok to powinien zawiasy dostać a nie nie sciemniaj napisz za co tak naprawdę siedzi a co na to rodzina?

Gość milutkianiolek
wiem jak sie czujesz jestem w takiej samej sytuacjii, i tez nie zostawie bo kocham. Znam go i wiem ze jest dobrym człowiekiem na ktorego warto czekac.

Gość gość
kobieto ty rozwiedz się z nim wiesz jak go kryminał zmieni że po wyjściu będzie cię tłukł zdradzał albo nie daj boże krzywdę ci zrobi i będziesz przez niego płakała

Gość gość
2015.10.31 ty mu przysięgałaś a on niby też ci przysięgał potem i tak do innej pojdzie po więzieniu da ci popalić że zobaczysz

Gość Gensonina
kryminalista złodziej bandzior nie ważne aby był facet głupie baby

Gość milutkianiolek
glupia to ty jestes

Gość milutkianiolek
a co wy wiecie o zyciu? oj zeby was sie to samo nie przytrafilo. to ze jest w zk nie znaczy ze bedzie sie znecal inni chodza na wolnosci i gorsze rzeczy robia.

Gość Gość

Nie martw się dziewczyno. Będzie dobrze. Jak czytam niektóre komentarze to mi się nie dobrze robi. Wszyscy wszystko wiedzący, sami, którzy byli w takiej sytuacji i znający życie po. Eksperci od związków i relacji międzyludzkich.