Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie rozumiem już

Zrozumieć męską psychikę...

Polecane posty

Gość Nie rozumiem już

Mój ukochany rozstaję się ze mną, mówiąc że w nim coś pękło...że potrzebuje czasu... i że musimy zniknąć dla siebie na jakiś czas...po czym po tygodniu codziennie piszę mi sms'y co słychać, jak mi minął dzień, czy leże już w łóżku...nie nawiązując do nas..co dalej z nami... ... Zrozumieć mężczyznę.. Zapraszam do dyskusji płeć męską i damską...

Gość gość
tej logiki nie ogranie nikt.

Gość prowokatorko
idź do psychologa a nie ciekaw sie cudzym bolem psychiatra ci pomoze

Gość gość
po co? logika nie kłamie. trzeba odróżnic konie zwiazku od uwolnienia się o niego

Gość gość
no co, może miło wspomina to i sie odzywa. jak skończył to skończył i już po ptokach. możesz się nie odzywać.

Gość gość
ale masz prawo go odzyskać lub sie starać, przeciez nic w tym zlego, jak tak uwazasz rób tak żebyś się dobrze czuła z tym teraz i w przyszłości moze tez lepiej pomyslec o czym nowym, jezeli to z jakiego powodu nie wyszło itd

Gość gośćmagdalena
Co tu rozumieć? Coś się kończy, coś zaczyna. Wina leży po dwóch stronach, to co dajesz> Wraca i na odwrót. Nie zadręczaj się, nie ten to inny. Daj sobie czas, zaszalej, odreaguj. Czas leczy rany. :)

Gość gość
Tylko on nie zakończył związku. Dobra juz nic nie rozumiem :( a zapomnieć i przestać kochać nie jest łatwo..

Gość gość
30% facetów to gnoje reszta ok czyli całkiem nieźle

Gość gość
facet i tak zawsze winny.. MUSISZ miec pewność że to koniec i dlaczego, zeby do tego nie wracać Jak poznasz kogoś fajnego to sama zapomnisz o nim w jeden dzień, wiec i tak sie rozglądaj:-) może już niedługo, dzisiaj raczej nie :-)

Gość gość
Brzydzą mnie inni faceci...

Gość gośćwysoooooki
Lubie popatrzeć na fajne laski, szczególnie na plaży. Popatrzeć, zachwycił się dziełem Autora, to jedno. Ala zęby koniecznie je ,,miec''. To tak nie funkcjonuje.. Milosci nie zrozumie nawet kobieta.

Gość gość
Bzdury.

Gość gość
dziwne czemu ciebie brzydzą? boisz sie ich czy co? fakt wiekszosc to kretyni ale bez przesady, czasami trafi sie super dziewczyna i się zmadrzeje

Gość gość
Racja większośś to kretyni jak nie wszyscy co oczekują wszystkiego od siebie h## wielki dając, ja wczoraj zostałam olana po całości w swoje urodziny cały dzien milczenia, a ja głupia co roku temu h#### torty przyjęcia prezenty jakby nie wiadomo jakie święto było a ten,chodzi mi o to ile ktoś daje z siebie się stara ale po co?? I tak tego samego nie może oczekiwać po drugiej stronie bo ktoś po prostu ma to w d***e

Gość gość
Jak mam patrzeć na innych jak w sercu mam mojego ukochanego.... Innym latwo mówić.