Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vilubinka

jak dobrze zrobić loda??

Polecane posty

pytanie jak w temacie jak dobrze zrobić loda żeby facet był zadowolony i na samo wspomnienie nabierał rumieńców??

Gość gość
Ja w wiekszości robie loda po stosunku by nie ominal mnie seks dopochwowy. Zaczyna od minetki doprowadzajac mnie do organu potem seks dopochwowy gdy skonczy zabieram sie do lodzika tak dlugo az nie bedzie kolejnego wtrysku po nim jest w pełni nasycony seksualnie.

Gość gość
Faceta sie spytaj. U nas np. dlugie robienie sie nie sprawdza, bo on po dluzszym czasie sie martwi ze jestem zmeczona, ze sie mecze itd i nawet jak to jest nieprawda to jak on sobie to wkreci to juz coraz trudniej. Wtedy lepiej odpuscic bo on sie stresuje i bawimy sie inaczej ;) Lepsze sa maks 20-30 min akcje w fajnej pozycji. Ale kazdy jest inny.

nie chcę się jego pytać bo to ma być niespodzianka :)a chcę się nauczyć :) z racji tego że za pierwszym razem jest krótkodystansowcem wolę nie robić sobie ochoty na sex waginalny i po prostu zrobić loda ;D

Gość gość
Nie każdy, mój pierwszy raz trwał ponad 30minut :)

Gość gość
W necie masz rozne sposoby, ale na poczatek lepiej klasycznie: ssanie i obejmowanie ustami, poruszanie glowa. Przede wszystkim reaguj na niego - pewnie pokaże Ci tempo. Najwazniejsze to nie haczyc zebami W ramach gry wstepnej mozesz mu imitowac oralny na jego palcu - moj to bardzo lubi

Gość gość
Samo obejmowanie ustami świadczy o nieduoczeniu. Porządny lodzik musi być dobrze ssany, tak , żeby tobie robiły się dołeczki na policzkach. Ale on jeśli jest nauczony, pewne po minucie, dwóch trybie o będzie po zabawie.

Gość gość
chyba pieszczony facet trzymał kamerę w swojej ręce, bo w kulminacyjnym momencie kamera zaczęła latać. To wskazuje, że to nie profesjonaliści. To tłumaczy, dlaczego dziewczyna robiła to z uczuciem.

Gość gość
Najpierw Wsadzi jego fiuta. Do wiaderka z lodem...

Gość gość
Potem P*****lnij Mlotkiem w glowkie Niezapomoniane wrazrnia Was nie omina

gość dziś http://www.mojewypieki.com/post/maszyna-do-do mowej-produkcji-lodow---pomagamy-wybrac-- instrukcja w opakowaniu gościu jak chcesz błyszczeć posyp się brokatem a nie takie pierdoły piszesz . gość dziś Najpierw Wsadzi jego fiuta. Do wiaderka z lodem... Zgłoś gość dziś Potem P*****lnij Mlotkiem w glowkie Niezapomoniane wrazrnia Was nie omina szkoda że twoi rodzice o tym cudnym sposobie nie wiedzieli może nie musiałabym czytać takich bzdur

Gość gość
Ja lody robie w thermomixie, mrozone truskawki plus smietana i cukier, 2 minuty i po sprawie, moj facet az nabiera rumiencow jak widze jak ide do niego z taka miseczka lodow, polecam.

gość dziś Ja lody robie w thermomixie, mrozone truskawki plus smietana i cukier, 2 minuty i po sprawie, moj facet az nabiera rumiencow jak widze jak ide do niego z taka miseczka lodow, polecam. zapraszam na dział kulinarny a nie erotyczny. ma ktoś jeszcze mądre uwagi tylko w temacie a nie o d***e marynie

Gość gość
kazdy facet lubi inaczej czyli mocno lub delikatniej, i nie zapomnij o jajeczkach one masowane wraz z czlonkiem zrobia szybki wytrysk