Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żółte włosy po rozjaśnianiu... :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem naturalną brunetką,zachciało mi się być blondynką.Wczoraj użyłam rozjaśniacza,włosy wyszły ŻÓŁTE !!!!!!! Po prostu wstrętny kurczak,moge teraz straszyć na halloween :( Czytałam coś o płukance fioletowej,ale to podobno działa tylko na jedno mycie, a ja nie mam zamiaru codziennie myć tym głowy Czy jak kupie farbę jakiś blond to zejdzie mi ten żółć??? Skutecznie to zakryje?

Gość gość
ale odjepałas z takim rozjasnianiem idzie sie do fryzjera

Gość gość
Do wody wlej kilka kropel gencjany.I płucz tym włosy. Kup szampon koloryzujący gołębi blond, albo szampon do mycia włosów z wyciągiem z jagód.

Gość gość
Ale skąd mam to wziąć skoro sklepy wszystkie pozamykane...w dodatku mieszkam na takim zadupiu...jestem załamana,bo nawet byłaby ok ta gencjana ,ale co jak nie da się dzisiaj kupić,jutro chyba nie ide do szkoły ,bo ludzie pękną ze śmiechu jak mnie zobaczą. Ostatni raz farbowałam włosy.

Gość gość
Z rozjasnianiem lepiej isc do fryzjera serio. Ja mam kruczoczarne wlosy z natury, tez zachcialo mi sie rozjasniac, wyszly zolte i zadne plukanki ani popielate farby nie roajasnily do blondu. Kolor byl paskudny a wydalam tyle kasy ze lepiej oplacaloby mi sie isc do fryzjera :)

Gość gość
Może zakryje popielaty blond,ale wątpię. Juz prędzej kup sobie farbę ciemny blond albo jakiś orzechowy błon ewentualnie brąz

Gość gość
wszystkie drogeryjne rozjasniacze zawsze rozjasnia na kurczaka,do takich rzeczy uzywa sie profesj kosmetykow;Poszukaj sobie w internecie hurtownie fryzjerska i tam sobie zamawiaj farby i rozjasniacze,polecam z welli rozjasniacz,ktory rozjasnia na bialo,nie zolto,sama jestem brunetka,i uzywalam