Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gdyby facetowi zależało to by odpuścił? Nie walczyłby o kobietę?

Polecane posty

Gość gość
Że się nie odzywa. Kazałaś mu spier to spier. Rozumiem że poczuła byś się lepiej gdybyś mu kopnęła w tyłek a on dalej by się łasił ale widać trafiłaś na takiego co ma szacunek do samego siebie.

Gość gość
A moje zdanie jest takie że jak facet tak szybko odpuszcza to znaczy że miał wszytsko w d***e🖐️

Gość gość
Sprawa jest prosta, ja tez tak mam, jesli nie jestem pewien co do uczuc kobiety lub wydaje mi sie ze jej nie zalezy, to nie zachowuje sie jak natret tylko daje jej czas i delikatnie sie wycofuje by zobaczyc czy jej zalezy. By wykonala jakis krok na potwierdzenie.

Gość gość
Ew lekko jej zasugeruje to i owo by tez wiedziala to i owo.

Gość gość
wycofujesz się bo sam nie jesteś pewny swoich uczuć, żaden facet któremu zależy nie odpuszcza tak szybko🖐️

Gość gość
zabrzmiało jak gra...lubisz grać uczuciami?;)

Gość gość
dokładnie jak zależy nie odpuszcza!!!!

Gość gość
nie prawda, jak facetowi zalezy lecz kobiecie nie to nie ma co zachowywac sie jak natret

Gość gość
Może nie chce się użerać z nafochowaną panienką. Chciał pogadać, pewnie przeprosić, panienka posłała go w cholerę dodając coś o końcu związku to wychodzi na to że teraz piłeczka jest po stronie panny foch. A skoro ona się nie "poniży" tylko woli jęczeć i czekać nie wiadomo na co to co tu dodać?

Gość gość
z uczuciami trzeba ostroznie, nie mozna sie narzucac kobiecie, trzeba to robic delikatnie i powoli badac teren nie spieszac sie zbytnio, no chyba ze dziewczyna w was zakochana to co innego

Gość gość
i cisza...

Gość gość
Bo co tu jeszcze dodać?

Gość gość
hmm..sama miałam taka sytuację..faktycznie nie chciałam był daleko ,dużo młodszy ..kocham go jak nikogo innego,ale on nigdy nie odpuścił. i nadal nie odpuszcza choć już miał być koniec.

Gość gość
a dlaczego koniec ?

Gość gość
17:52 no właśnie bo tak zachowuje się facet któremu zależy🖐️

Gość gość
bo właśnie ten związek nie ma prawa się udać.i wiem ze się nie uda..nie chcę tu opisywać wszystkiego,bo czasu by zabrakło.. on też to wie a jednak..nie możemy żyć bez siebie...:(

Gość gość
Zależeć powinno obu. Tyle.

Gość gość
tylko jesli widzi ze kobiecie tez zalezy, nie sadzicie chyba ze facet bedzie sobie kark lamal jesli nie widzi absolutnie zadnego zainteresowania ze strony kobiety, kobiet jest wiele, ja nie widze sensu w czyms takim, no chyba ze facet sie zakochal od pierwszego wejrzenia w jakiejs nieznajomej i swiata poza nia nie widzi, nie skomentuje, natomiast kobiete trzeba dobrze poznac, a jesli ona nie okazuje zainteresowania lub jest niestala w uczuciach to... sadze ze musi byc to cos po obu stronach a nie ze facet jak zolnierz sie stara a kobieta udaje fort knox

Gość gość
17:55 właśnie dlatego piszę,że jak zależy to wszystko zrobi,żeby nawiązać rozmowę...ale nie wszyscy umieją rozmawiać.

Gość gość
powiedzialas mu ze zwiazek nie ma sensu.To facet sie teraz zastanawia czy tobie zalezy na nim I tym zwiazku jak po jednym incydencie no z jego winy, ale od razu wyciagac najpotezniejsze dziala...

Gość gość
A moze jemu to nie przeszkadza, czuje sie na tyle dojrzaly i potrafi zaryzykowac a ty sie boisz i wolisz sie poddac niz zawalczyc o cos, co moze byc najpiekniejsze co ci sie w zyciu przydarzylo. Walcz, glowa do gory, mozesz zyc jak chcesz, lub poddaj sie i zaluj do konca zycia bo cos takiego moze sie juz nie trafic.

Gość gość
18:00 oczywiście obojgu powinno zależeć!!!

Gość gość
i nie kazdy facet ktoremu zalezy zrobi wszystko, bo kobiecie tez musi zalezec, my mamy swoja dume i potrafimy kobiete zostawic w spokoju jesli tego wlasnie chce

Gość gość
17:59 mam tylko nadzieje ze nie ty zaczelas, bo jesli ty i teraz sie wycofiesz... to powinnas go zostawic w spokoju od razu a nie zaczynac i odchodzic

Gość gość
18:02 w tym sęk ze był moment ,że wszystko zaakceptowałam nawet to że jest poważnie chory i trudna sytuacje rodzinną(nie nie jest żonaty,ale mieszka u teściów z dziećmi i pamięcią o zmarłej żonie) i mimo ,że nie możemy żyć bez siebie(przynajmniej ja,choć on też to samo mówi) to jednak żadne z nas nie chce ryzykować..on mówi ze chce mnie chronić,bo może umrzeć..a ja..hmm jestem bezsilna wobec tych wszystkich faktów.wolałabym wymazać wszystko z pamięci:( ale tak się nie da....

Gość gość
18:05 miłość nie zna słowa duma...

Gość gość
Kobieta daje do zrozumienia, że nie. To chyba jasne. Dobre dla małolatów, masa oczekiwań wysyłając sprzeczne sygnały. Dojrzałe uczucie to chyba poważna sprawa. Ktoś go nie chce to na poważnie odchodzisz. A nie latasz jak piesek z kością w pysku. Kiedyś, któraś potraktuje go poważnie i może ona zastanowi się zanim coś powie.

Gość gość
owszem zna

Gość gość
Dumą dumą, ale chyba nie warto ćwiczyć dziwnych akcji tylko dlatego ze ktoś kocha. Słabe to jest i zostawia ślad.

Gość coconut ona
może nigdy nie kochałeś/łaś tak na prawdę....nie zna jak się kocha to się rozmawia jak coś nie pasuje,a nie unosi dumą...