Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czesto opadajacy penis w trakcie stosunku, brak finalu u faceta

Polecane posty

Gość gość

hej, mam do Was pytanie. Co moze byc przyczyna slabej erekcji u faceta? Czasem jest taki sztywny, ze az na sama mysl o nim teraz robi mi sie fajnie, czasem podczas seksu opada i dupa blada. Jestemy ze soba od prawie dwoch lat, on jest troche starszy - 31, ja 22, nasze zycie intymne jest bogate w doznania, uwielbiamy sie bawic. kiedys kochalismy sie po kilka razy dziennie, teraz to jego czeste 'niedomaganie' zaczyna mnie powaznie martwic

Gość gość
To psychika z pewnością..... Trzeba znaleźć problem....

Gość gość
Ewentualnie leczniczo jakiś suplement....

Gość gość
Zmieńcie coś, rutyna zabija....

Gość gość
A może nie podobasz mu sie już tak jak kiedyś? Może podoba mu sie jakaś inna kobieta i nie czuje przyjemności ze stosunku z Toba? Facet jest młody i jeśli wcześniej było ok to poważnie zastanowiłabym sie nad tym.

Gość gość
rutyna to ciezko to nazwac. jak sie pytam co sie dzieje to slysze ze albo zmeczony jest, albo ze za duzo alko, albo tysiac wymowek innych - jak z bolaca glowa u kobiety. Poleccie mi cos dziewczyny - jaka niespodzianke lozkowa moge przygotowac dla niego? striptiz, przywiazywanie do krzesla/lozka, 'g***t' - takie rzeczy pojawiaja sie czesto, jakies inne wskazowki? a co do tego, ze moge mu sie juz nie podobac - teraz jestem 'dupa' z prawdziwego zdarzenia, schudlam, wyrobilam sobie ladne cialko, wlosy zapuscilam, przefarbowalam na blond, jestem duza lepsza wersja siebie niz bylam jeszcze rok temu

Gość gość
Może własnie za dużo urozmaiceń? Za duża presja z tym związana? Jeszcze jak go wprost pytasz to może czuć się osaczony. Nie lepiej wyluzowac na chwilę? pokazać, ze akceptujesz go takim jakim jest?

Gość gość
hmm tylko to jest tak ze on wiecznie napalony jest i wiekszosc sam inicjuje. po prostu w trakcie stosunku bam i opada. wtedy nawet lod nie pomoze. ja kiedys bylam grzeczna, niesmiala dziewczynka, zmienilam sie przy nim. sama nie wiem juz jak mu pomoc

Gość gość
Albo mały pościk.... Jeszcze nikomu nie zaszkodził. Niech to on zabiega o sex, wstrzymaj się i zobacz co będzie....

Gość gość
Albo jakieś problemy zdrowotne, albo po prostu seks zaczął mu się nudzić. Czasem warto zrobić sobie trochę przerwy od tego, bo ile można wciąż się bzykać z tą samą osobą ;)

Gość gość
Qrcze to nie wiem, może v/i/a/g/r/a w minimalnej ilości....np.25.... Efekt murowany

Gość gość
Nie daj sobie wmówić, że nie staje, bo go nie podniecasz. Trzeba być totalną kretynką, żeby tak napisać. Gdyby tak było to wszystkie małżeństwa kończyłyby się z powodu braku seksu. No się zdenerwowałam. A Ty idiotko co to napisałaś weź pomyśl, a potem pisz, chcesz dziewczynie samoocenę zmniejszyć? Bo innego celu w pisaniu takich bzdur nie widzę.

Gość gość
Zmęcz go. Zacznijcie razem ćwiczyć, biegać, wyciagaj go do restauracji itd. 1-2 tygodnie postu, dużo zajęć i potem kilka dni odpoczynku i powinien odzyć. On inicjuje bo uważa, że to męskie, bo uważa, ze powinien sie sparwdzić. A jak mu sprzęt nawala to tym bardziej będzie inicjował "tym razem udowodnię, ze dam radę", ale sam się nakręca i jest znowu klapa

Gość gość
Jak mam zrobić 2 tygodnie postu? Przecież jak odmowie to napewno nie poczuje sie z tym dobrze. Wysilku fizycznego ma w sam raz, nawet za duzo stad wlasnie to zmeczenie. Moze to gowniarsko zabrzmi ale myslalam ze moze to przyczyna wieku, wychodzace z przeszlosci szalenstwa, niedbanie o swoje zdrowie. Pozniej zaczelam sie obawiac, ze to ma pochodzenie zdrowotne. Porozmawiac o tym probowalam, niestety bez skutku. Ktos tam wyzej napisal, ze moze jakas nowa sie pojawila. Fajnie teraz sie czuje, zaczal nowa prace okolo 3 miesiace temu a te problemy pojawily sie mniej wiecej w tym czasie