Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miglibyście być z dziewczyną o takich piersiach?

Polecane posty

Gość gość
To ciekawe... na zdjęciach przed piersi są ładniejsze niż po zabiegu :) A do pytania, jeśli decyduje się z jakąś kobietą być, to akurat piersi nie odgrywają w tym żadnej roli.

Gość gość
Ja jako kobieta nie widze większej róznicy. Ale co do facetów - mój prędzej by olał laskę która sobie wstrzykuje cholera wie co do cycków niż taką która ma naturalne małe. Facet oczekuje też pewnej siebie, mądrej kobiety, która ma seksapil a nie jest zakompleksiona i patrzy tylko po gazetkach jaka to niunia lepsza i chce zabiegami do jakichś kanonów się upodobnić

Gość gość
Wole kobiety z malymi i naturalnymi piersiami

Gość gość
Bo ja mam troszke większe niż te po zabiegu, ale nie wiele i zastanawiam się nad taką alternatywą dla operacji... operacji się boje, bólu blizn nie chce..

Gość zygi15
Nie piersi są wazne choć moja ma balony jak talala i kręcą mnie jak sie nimi bawie

Gość gość
Bo ja mam troszke większe niż te po zabiegu, ale nie wiele i zastanawiam się nad taką alternatywą dla operacji x A po cholerę ci operacja? Raz... sztuczne cycki są mało atrakcyjne dla NORMALNYCH facetów. Dwa... każda ingerencja w ciało i wkładanie tam ciał obcych nie jest zbyt fajne, poza tym być może kiedyś będziesz miała dziecko i może to mieć wpływ na jakość pokarmu i jego szkodliwość, nie mówi się o tym w ogóle, ale to na pewno nie jest zdrowe. Trzy... operacja jak to operacja zawsze może się nie udać, lub mogą pojawić się komplikacje, które tylko pogorszą stan twojego biustu. Cztery... podobno ból pooperacyjny po takim zabiegu jest straszny. Pięć... jeśli facet ma cię szczerze pokochać za to kim jesteś i jaka jesteś, to i tak cię pokocha, bez względu na rozmiar piersi. Sześć... jeśli twoje piersi są takie jak te na zdjęciach, to jako facet mówię szczerze, że nic im nie brakuje :)

Gość gość
Ech... dziecko jak ty mało wiesz o facetach :) Co mają piersi do chęci bycia z kimś? Co mają piersi do uczuć, do tego ze facet będzie się dobrze czuł w twoim towarzystwie, będzie chciał się z tobą spotykać, itd.?

Gość gość
Przecież na pierwszej randce facet nie pyta o rozmiar biustu.Jeśli ma się zafascynować, zakochać, to stanie się to zanim pokażesz mu cycki, bo zachwyci się tym jaka jesteś.

Gość gość
Przed zabiegiem są jak dla mnie o wiele ładniejsze.

Gość gość
Jak powyżej komentarze - przed zabiegiem ładniejsze. Jaki z tego wniosek? Naturalne jest najlepsze. Zamiast modyfikować i sztucznie ulepszać, zaakceptujcie swoje naturalne piękno, podkreślajcie je i na pewno trafi się ktoś kto je doceni i będzie pożądał. Facet, 24 lata.

Gość gość
Faceci lubią naturalne kobiety, a nie sztuczne... cała ta ingerencja w ciało, próby upiększenia się wyglądają mało naturalnie, często wręcz komicznie i tylko odstraszają potencjalnych kandydatów. Pominę już fakt, że taka kobieta musi mieć nieźle nawalone w głowie i z całą pewnością ma naturę narcystyczną. A co do fotek, piersi przed zabiegiem są zdecydowanie ładniejsze, mają ładniejszy kształt, a co do wielkości... rzecz gustu, dla mnie są jak najbardziej ok, ale to i tak nie piersi decydują o tym czy chcę z kimś być.

Gość gość
Takie sztuczne piersi może wyglądają nierealnie 'dobrze', ale w dotyku są dziwne. Napompowane i twarde. Jako facet cenię sobie naturalne ciało u kobiety. Tę kobiecą miękkość i delikatność.

Gość gość
Te przed są bardzo ładne. Gryzłbym, lizał, całował.... naprawdę fajne i nie widzę powodu do zmiany.