Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ja go tak kocham??? Pomozcie, prosze! :(((

Polecane posty

Gość gość

W liceum poznalam chlopaka. Bardzo mi sie spodobal, spotykalismy sie... dopoki nie spodobalam sie jego koledze. Taki d**ek, typowy lowca szparek. Jednak byl wtedy tak jakby przywodca stada oczko.gif Mial posluch u reszty jego kumpli, nie wiedzial chyba, ze sie spotykamy i zaczal sie mna interesowac. Ja go nie chcialam, ale wtedy uslyszalam od tego, z ktorym do tej pory sie spotykalam, ze nie mozemy dalej tego ciagnac, bo podobam sie jego koledze i nie moze mu odbijac dziewczyn, ale mu sie bardzo podobam i takie tam bzdety. Zalamalam sie wtedy, naprawde myslalam o najgorszym... Postanowilam mu pokazac, ze mam go w d***e, zaczelam chodzic z innymi chlopakami "na pokaz", ale dalej po cichu plakalam za nim. Teraz jestem na 1 roku studiow, on jest w innym miescie, a ja dalej nie moge zapomniec. Caly czas o nim mysle, to mnie juz wykancza, od czterech lat jestem w nim zakochana i chociaz mialam innych nikogo nie potrafilam pokochac. Nie wiem, co bedzie dalej, ja juz nie mam jak zyc smutas.gif Najgorsze jest to, ze on teraz ma inna dziewczyne... Czy naprawde juz cale zycie bede cierpiec??? Prosze powiedzcie co mam robic? smutas.gif

Gość gość
spokojnie,poznasz innego i w końcu zapomnisz jak ma dziewczyne to lepiej się nie mieszać do tego..