Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce imię Kewin to wiocha a Amelia czy Leon to już nie wiocha ?

Polecane posty

Gość gość

wg polaczkow : kewin, denis, emma, bastian, alan, roger, sara, klara = wiocha amelia, leon, olaf, nikola, oliwia, miron = nie wiocha jestescie debilami ? skonczy się moda na te durne julki srulki, media wypromują basie i nagle bedą same basie... nie rozumiem ''plebsu'' musialabym zgłupieć i zniżyc się do waszego poziomu by to pojąc :(

Gość gość
Oburzyła sie Dżesika :))

Gość gość
haha cos taka oburzona? masz moze analka lub jennifer? a wiesz czemu to wiocha? bo na siłe próbujecie "zniemczyc","zanglic","zamerykanizowac" itd te wasze bidne pociechy. Pisze tutaj specjalnie w cudzysłowiu chodzi o to ze mysli sobie taka jedna ze wsi "jak nazwe po hamerykansku to moze bedzie miala wieksze szanse w zyciu niz mamuska ktora jedyne co w zyciu dokonałą to urodzila dziekco i jej kariera na tym poprzestala,stala się kurą domowa ktora za 20 lat kopnie maz i odejdzie do mlodszej,zadbanej,ambitnej.A wy wiedzac ze po urodzeniu dziecka lenistwo tak wam tyłek spasło ze nic juz z was nie bedzie i tylko straszycie-tak sobie zakombinowałyscie ze przynajmneij wasze dzieci moze wyrwas ię z patologii i beda "kimś" no al jeszcze jak damy zagraniczne imię to moze beda miały szanse na harvardzie bno jak profesor usłyszy ze jessica lub pamela to skojarzy sobie z kimś sławnym i bedzie lepiej traktował i to jest wlasnie wiocha kolezanko ze z chwilą urodzenia dziecka twoje zycie się skonczyło,teraz zyjesz zyciem swojego dziecka z ktorym nigdy nie odetniesz pepowiny i bedziesz zyla za niego, corce najlepiej przekłuc uszy i strzelic jakis tatuaz jeszcze w wieku niemowlecym bo taka modna bedzie a tak naprawde nie zdajesz sobie sprawy ze lansujesz i robisz ze swojego dziecka jedno wielkie posmiewisko.

Gość gość
A dokładnie !

Gość gość
sara, klara = nie wiocha nikola, oliwia = wiocha

Gość gość
I jeszcze ten zapis imienia "po zachodniemu' .Masakra te Vanessy Olivie itp. Dziwne że te imiona w tym zapisie ukochały sobie polske prostytutki -był o tym artykuł .

Gość gość
Mnie też to śmieszy, bo poza tymi imionami wszyscy ciągną do zachodu, zachodni styl życia, zachodnie pensje, zachodnia moda, patriotyzm to wiocha, kraj do d**y, polskie produkty to gufffno, ale jak dziecko się nazywa Stasiek, Jasiek albo Zośka to jest super, bo przecież jesteśmy w Polszy :D. Inne opcje nie wchodzą w grę, co wam przeszkadzają te inne imiona? chcieliby żeby wszyscy mieli taki sam gust jak oni, a ja bym w życiu tak dziecka nie nazwała, dla mnie te imiona są pospolite i brzydko brzmią.

Gość gość
Mnie też to śmieszy, bo poza tymi imionami wszyscy ciągną do zachodu, zachodni styl życia, zachodnie pensje, zachodnia moda, patriotyzm to wiocha, kraj do d**y, polskie produkty to gufffno, ale jak dziecko się nazywa Stasiek, Jasiek albo Zośka to jest super, bo przecież jesteśmy w Polszy smiech.gif . Inne opcje nie wchodzą w grę, co wam przeszkadzają te inne imiona? chcieliby żeby wszyscy mieli taki sam gust jak oni, a ja bym w życiu tak dziecka nie nazwała, dla mnie te imiona są pospolite i brzydko brzmią. xxx tez mnie to rozwala :P wielcy patrioci sie znalezli, chrzania o naszej tradycji, tradycyjnych imionach i dumie z polskosci, a jako pierwsi by sie pakowali i spieprzali do stanow gdyby tylko mieli taka mozliwosc :P