Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka odwrocila sie ode mnie

Polecane posty

Gość gość

Witam.nieutrzymuje kontaktow ze swoja matka,ona ze mna tez nie.odwrocila sie calkiem i wiem ze w miejscowosci w ktorej kiedys mieszkalam rozpowiada na mnie plotki i klamieco do powodow naszego zereania kontaktu,nastawia rodzine przeciwko mnie.niebede przeciez probowac tego im wyjasniac bo to nie ma sensu,boli mnie tylko to ze moja wlasna matka tak postepuje,a to ja mialam bardzo powazny powod by byc na nia zla i to ona zawinila.mam nerwice i ciezko czasem o tym niemyslec ze tak namotala mi w zyciu.czy wasze mamy rowniez was zawiodly czy tylko mi sie to przytrafilo?

Gość gość
wspolczuje. moja mama jest ze mna nawet kiedy caly swiat jest przeciwko mnie.

Gość gość
I wlasnie to mnie najgorzej boli bo zawsze sie slyszy ze nikt niekocha tak jak matka,a to nieprawda.zreszta ta osoba niejest chyba zdolna do milosci

Gość gość
Przez moja matke mialam nerwice juz w wieku przedszkolny. Rowniez nie mamy kontaktu i mowi o mnie zle rodzinie. Ze wzgledu na to prawie nie mam z nikim z rodziny kontaktu. Uj z nia. Taka matka to nie matka. Juz przywyklam do tego, ze nie mam matki i trudno. Kiedy mam gorsza sytuacje predzej pomoga mi przyjaciele a nawet obcy ludzie niz ona. TAcy ludzie w ogole nie powinni miec dzieci.

Gość gość
Popieram Twoje zdanie,niektorzy nie sa zdolni do milosci.niemoge zniesc mysli ze ona mnie oczernia,a tak na prawde to ona powinna sie wstydzic bo poszlo o to ze buntowala mnie bym zostawila ojca samego po wypadku zeby umieral w samotnosci bo ona go nienawidzila chociaz w zyciu jej krzywdy niezrobil,niezdradzil itp.powiedzialam jej wtedy co otym mysle no i zostalam wyrodna corka

Gość gość
Jedyna satysfakcja z tego ze trzymalam ojca za reke gdy odchodzil i bylam przy nim,bardzo go kochalam.a tak bardzosie wszystko pokomplikowalo po jego smierci,bardzo mi przykro ze stracilam oboje rodzicow naraz.na szczescie mam przyjaciol ktorzy mnie wspieraja bo inaczej bym zwariowala.mam 26lat a juz zaczynam siwiec i do tego zdiagnozowali mi silna nerwice

Gość gość
moja matka nie lerpsza. caly czas lata za facetami. w domu w dziecinstwie ciagle awantury bo przyprowadzala psychopatow. jak ja zazadroszcze ludzia, ktorzy maja kochajacych rodzicow.

Gość gość
Pocieszam sie tym ze jak widac nie tylko mi tak zycie sie potoczylo

Gość gość
Gosc z 22.11 a czemu konkretniej zerwalas kontakt z matka?

Gość gość
Uup