Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawidłowy śluz w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Jaki mialyscie/ macie śluz? Czy śluz biały jak rzadki serek, albo przezroczysty jest w porządku :-)

Gość gość
jak serek to masz grzyba i w podskokach do ginekologa

Gość gość
Chodziło mi w sensie ze rzadki moze ujme lepiej bialy jak mleko. Taki był a teraz przezroczysty.

Gość gość
o ja p*****le i teraz całą ciążę będziesz analizowała, jaką konsystencję i barwę ma twój śluz?

Gość gość
Grzyba można złapać nawet podczas badań ginekologiczny pochwy bo rękawiczki chronią tylko lekarza.Dlatego Zawsze podczas Każdego badania pochwy i porodu mam męża. Do tego przed każdym stosunkiem bierzemy dobry prysznic.

Gość gość
Prawidłowy. Tutaj nie ma co pytać bo k***y cie zjedzą. Sama chyba zrezygnuje z tego forum bo jest wiele wiele lepszych gdzie nie siedzi patologia, choćby netkobieta.

Gość gość
Prawidłowy. Tutaj nie ma co pytać bo k***y cie zjedzą. Sama chyba zrezygnuje z tego forum bo jest wiele wiele lepszych gdzie nie siedzi patologia, choćby netkobieta.

Gość gość
Fizjologiczny śluz w ciąży: jest przezroczysty, wręcz wodnisty, jest mlecznobiały lub żółtawy, jest bezwonny, jego ilość może być różna – najczęściej jest go więcej, co wymaga stosowania wkładek higienicznych bądź nawet podpasek