Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet boi sie ze mna zwiazku bo kiedyś go odrzuciłam :(

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór ;) Mam pewien problem otóż od niedawna Jestem zakochana w przyjacielu i chce z nim byc problem polega na tym, ze on boi sie ze mna zacząć gdyż go kiedyś odrzuciłam i zraniłam kiedy on był zakochany we mnie i chciał ze mna byc a dlaczego go zraniłam ? Byłam wtedy zakochana w moim byłym ... Powtarzałam ze nikogo tak nie pokocham jak byłego, ale to juz wygasło ponieważ zakochałam sie właśnie w nim. Nie wiem co zrobić zeby go przekonać zeby zapomniał o tym jak kiedyś go zraniłam w sumie sie mu nie dziwie ... :/ tylko ze ja naprawdę go kocham u żałuje ze go kiedyś tak potraktowałam ! :( macie jakieś pomysły by go przekonać co zrobić by zrozumiał ze naprawdę mi na nim zalezy ? I by mi zaufał ? Bardzo mi na tym zalezy ! Pomóżcie !!!

Gość Oglądam F1
Czemu stawiasz spacje przed znakami interpunkcyjnymi? Dziwi mnie to zawsze.

Gość gość
też sie zastanawiam dlaczego ludzie stawiaja znaki przed znakami interpunkcyjnymi i piszą w sposób nieuporządkowany ogólnie rzecz ujmując

Gość gość
Starałam sie wyraźnie objaśnić sytuacje za stawianie spacji przed znakami interpunkcyjnymi przepraszam! :( Bardzo proszę o pomoc i odpowiedzi pozdrawiam :)

Gość gość
a rozmawiałas z nim na ten temat tak bardziej? wszystkie swoje emocje przed nim odkryłas?

Gość gość
Byłem w bardzo podobnej sytuacji jak ten facet. I też już nie mogłem się przemóc do tej kobiety, za którą wcześniej szalałem. Z jednej strony to było coś wewnątrz mnie co mnie przed nią blokowało już po odrzuceniu na rzecz innego faceta, a z drugiej chyba zwyczajnie się oduroczyłem. W sumie nie dopuściłem jej już do siebie i trzymałem na dystans mimo, że próbowała się zbliżyć. Nie wiem co Ci doradzić. Próbuj kropla za kroplą może wydrążysz coś w tej skale. Ale jeśli on się odkochał to nie wiele możesz zrobić.

Gość gość
Tak, rozmawiałam. Mowil ze tez by chciał ze mna spróbować ale sie boi i nie umie tej blokady pokonać .. Raczej jeszcze cos czuje cos do mnie bo mowil ze czuje chciałby spróbować nawet pocałował mnie na ostatnim spotkaniu widac jak sie patrzy i mowi ale właśnie mowil ze cały czas to go meczy jak go zraniłam i nie umie tego pokonać ... Nie wiem co robić :(

Gość gość
hehehe... nie masz wyjścia jak zabiegać o niego i udowodnić mu że to co czujesz jest autentyczne, sama sobie narobiła bigosu, więc teraz musisz to przełknąć... przy okazji poczujesz jak to jest być facetem :P

Gość gość
:(... Mysle ze nie moge sie poddawać! Napewno można to jakos naprawić ! :) tylko jak? Nie chce mu sie za bardzo narzucać a z drugiej chce by poczuł ze naprawdę jest ważny dla mnie by zapomniał o tamtym i zrozumiał ze popełniłam głupi błąd którego żałuje ..:((

Gość gość
I facet ma rację, okazał ci uczucie ty go olałaś, stracił zaufanie do ciebie i raczej już go nie odzyskasz. Faceci w przeciwieństwie do kobiet są mniej podatni na mydlenie oczu, przeprosiny i wiarę w to że druga osoba może się zmienić.

Gość gość
Nie olałam tylko wiedziałam ze związek z Nim wtedy to nic nir bedzie z tego dobrego miałam świeże rany po ubiegłym zwiazku (zdrady itd) wiedziałam ze potrzebuje czasu by sie jakos te rany zagoiły. Powidzialam ze na dzień dzisiejszy nir ale może kiedyś tak, bo duzo mi pomógł a teraz wyszło jak wyszło zakochałam sie w nim.. Zrozumcie ze związek wtedy z nim to nic dobrego by był dla mnie i dla niego...

Gość gość
skoro wtedy nie byłoby nic dobrego to dlaczego teraz

Gość gość
jak tobie ta twoja miłość tak łatwo przeskakuje z kwiatka na kwiatek to ja bym się też bał z tobą zaczynać. Kto wie, może za dwa dni się znów odkochasz w nim i zakochasz w byłym :P

Gość gość
Napisałam wyraźnie ! Bo teraz sie zakochałam w nim i to pomogło zagoić rany a przedtem myślałam o byłym i byłam bardzo zraniona czytaj dokładnie :)

Gość gość
To nie tak! Nie skacze z kwiatka na kwiatek wiem ze to co było miedzy mna a byłym to przeszłość i nie jest mnie wart i wiem ze zalezy mi na moim przyjacielu! :( tego jestem pewna

Gość gość
Zastanawia mnie co sie takiegi stalo lub co on zrobil ze poczulas cos do niego.Jak to sie stalo??? Opowiedz o tym...

Gość gość
Jak to sie stało ze poczułam cos do niego ? Po prostu pocałował mnie nie pierwszy raz ale juz kolejny i po prostu tym razem ten pocałunek zrobił na mnie wrazenie cos pękło we mnie i serce zabiło na maxxa <3 ze całkowicie zapomniałam o tamtej milosci :)

Gość gość
haha, przedawkowałaś harlequiny?

Gość gość
ile ty masz lat

Gość gość
Ja bym nie wrocił. Raz zrobiłem taki błąd.

Gość gość
Ty nie znasz pojęcia uczucia zakochania czy miłości. Zwyczajnie ci/pa Cię swędzi. Były Cię nie chce to bierzesz taką zapchajdziure a jakby były Cię zechciał spowrotem to byś do niego na czworaka poleciała. Dobrze robi ten Twój przyjaciel niby, ja bym zerwał całkowicie kontakt i się nie pie/rdolił za przeproszeniem. Też jestem w podobnej sytuacji, zostałem odrzucony przez kobietę w której na maxa byłem zakochany i sama mnie prowokowała do tego do uczuć, że jej zależy a to była zwykła chuć. Teraz jakby się na coś zdecydowała to bym jej podziękował mimo że moje uczucia pozostały nie zmienione.

Gość gość
Dobrze wiem co czuje !!! I do mojego byłego nie wrócę ! To wasze zdanie Dziekuje za "pomoc"dobrej nocy :/

Gość gość
Niech wszystko się toczy swoim biegiem, pozostańcie przyjaciółmi i jeśli ma coś z tego być to samo się rozkręci. A ty przez ten czas zastanów się czy aby na pewno kochasz, czy nie jest to może przyzwyczajenie, czy nie ubzdurałaś sobie uczucia, bo on był dla ciebie dobry.

Gość gość
Jest mi przyrkro ze tak stawiasz sprawę :( ze taka jestem ale mylisz sie wcale nie wykorzystuje facetów a prxedewszystkim jego ! Po prostu nie wiem co sie stało ale cos zaiskrzyło i poczułam wiem ze zapomniałam o przyszłości jest mi obojętna i wiem po sobie ze nie wróciłabym tam bo uczucie wygasło ... Jest mi przykro Bo wcale nie chodzi mi o seks ale chce byc szczesliwa :( zreszta nir znasz mnie to nir wiesz jaka jestem i przez pocałunek tez moxna sue zakochać bo pozaje to po sobie ... No ale łatwo kogos oceniać przeciez :(

Gość gość
Jest mi przyrkro ze tak stawiasz sprawę :( ze taka jestem ale mylisz sie wcale nie wykorzystuje facetów a prxedewszystkim jego ! Po prostu nie wiem co sie stało ale cos zaiskrzyło i poczułam wiem ze zapomniałam o przyszłości jest mi obojętna i wiem po sobie ze nie wróciłabym tam bo uczucie wygasło ... Jest mi przykro Bo wcale nie chodzi mi o seks ale chce byc szczesliwa :( zreszta nir znasz mnie to nir wiesz jaka jestem i przez pocałunek tez moxna sue zakochać bo pozaje to po sobie ... No ale łatwo kogos oceniać przeciez :(

Gość gość
Jasne, a potem znów ci przejdzie to itd. Znajdź sobie innego i nie mąć ludziom w życiu.

Gość gość
NIENAWIDZĘ KOBIET !! dno.

Gość gość
nadal stawiasz spacje przed znakami interpunkcyjnymi! :(

Gość gość
To są najgorsze przypadki te co sobie przypomniały po czasie. Szkoda zdrowia. Bajeczki wciskają zawodowo.

Gość gość
Taka wasza wersja no ale ok .... I tak wiem swoje jak jest :) pzdr