Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mu na mnie zależy ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Potrzebuję podpowiedzi jakiś opinii osób poza moim otoczeniem. No więc jest pewien chłopak z którym się kumpluje już od jakiegoś czasu. Na początku chciałam traktować go jak dobrego kumpla,ale chyba mi na nim bardziej zależy niż na kumplu. Niestety nwm czy mu tak samo. Miał dziewczynę już też trochę z nią nie jest. I ogólnie jest teraz ze mną blisko mówimy sobie o swoich problemach co nas wkurza itd. Oglądamy razem filmy, przytulamy się,śmiejemy,wychodzimy coś zjeść, czesto mi dokucza łaskoczac mnie :D kiedyś napisałam mu,ze zależy mi na nim,ale w takim sensie jak na dobrym kumplu nwm dlaczego to wgl napisałam... odpisał mi,że chce żebym była jego dobra przyjaciółką. Trochę zabolało bo zależy mi na nim jakoś bardziej niż na zwykłym kumplu. Jak myślicie czy on jednak chce też czegoś więcej sądząc po jego zachowaniu?czy zalezy mu na mojej osobie w inny sposób niż przyjaciółka? Bo raczej tak zwykli przyjaciele się nie zachowują :) wiele ludzi mysli,ze jesteśmy razem bo czasami tak to wyglada. Proszę o jakieś opinie :)

Gość gość
Relacja jak między homo.

Gość gość
Pewnie tak :D

Gość gość
Zalecam leczenie antybiotykami. Bądź znaleźć koło i pier-dol-nąć się w czoło wg zasady staropolskiej.

Gość gość
Ludzie przecież to fake

Gość gość
Spoko wszytko przed tobą ,ale teraz tylko kumple. Dajcie spokój dziewczyna zakochana pewnie ma z 13 lat a wy już wielkie hejty :D