Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja teściowa w dużym skrócie. Co myślicie o czymś takim?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Szkoda czasu na dyskusje z takim prymitywem,pewnie nie z jednej miski chleb jadłaś bo jezyk masz bazarowy a mi mozesz tylko pozazdrościc i pracy i płacy a o mężu już nawet nie wspomnę. Nikogo nie bronie bo nie mam potrzeby,jest mi obojętne co myślisz,jedno wiem ze jestem kims kto wali prosto w oczy a że prawda boli to twoj biznes. Żałuję tylko żę niechcący weszłam w to babskie SZAMBO :):):):) Jesli masz matkę i tesciowa to chylę czoła przed nimi ze muszą taką żmiję znosić no comment

Gość gość
gość dziś a ty mądralo na jakiej podstawie uwierzyłaś autorce w to co pisze??? a moze prawda jest zupełnie inna,nawet sądy wysłuchują obu stron a wy wydajecie wyroki i radzicie autorce na jakiej podstawie? bo napisała .......... moja teściowa w dużym skrócie. Co myślicie o czymś takim? XXXX Papier wszystko przyjmie.Gdybym ja napisała ze moja tesciowa to złodziej,ukradła mi biżuterię albo kasę i co radzicie to tez będziecie mi radzić co jej zrobić??? albo ze szpuntuje mojego męza by mnie bił.Ciekawa jestem

Gość gość
gość dziś nie pokupkaj sie z tej swojej wspanialosci :D

Gość gość
20:56 ty jesteś nienormalna. jaki ty masz interes w najeżdżaniu na autorkę która normalnie przedstawiła swoją historię, pisze że baba po niej jeździ i po całej rodzinie i nie tylko autorka jej unika, więc nie uważasz że jednak chyba coś z tą teściową musi byc nie tak? \ja w przeciwienstwie do ciebie ccytalam od poczatku i pamietam pare szczegolów.

Gość gość
gość dziś Odpowiedz mi ćwierć inteligencie na jakiej podstawie jestes w stanie uwierzyć w te opowieść?

Gość gość
gość dziś spokojna twoja rozczochrana:):):)

Gość gość
PRAWDA JEST JAK DO/PA KAŻDA MA SWOJĄ 🌼

Gość gość
Teściowa 06 ,ja już nieraz z nią rozmawiałam,prosiłam żeby nie przyjeżdżała bo robi awantury.Mąż też jej mówił "Mamo,Ty tylko wszczynasz awantury!To może lepiej nie przyjeżdżaj."A ona na to "Właśnie,że będę przyjeżdżała kiedy mi sie podoba bo to jest mój dom rodzinny!Tu sie wychowałam!"

Gość gość
teściowa to człowiek , kobieta taka jak wy , ciekawe co one myślą o was ? napewno nie mają czasu żeby pisać na kafe

Gość gość
jak ja nie cierpiałam teściowej..... i urodziłam dziecko, po pewnym czasie chciałam wrócić do pracy. Dziecko oddałam pod opiekę moich rodziców, byłam jeszcze bardziej zmęczona, musiałam sama gotować zupki, bo mała nie chciała jeść u dziadków, dowożenie odbieranie I kiedyś w desperacji zaangażowaliśmy teściową, na chwilę. I skończył się koszmar, moja teściowa jest super!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
jak ja nie cierpiałam teściowej..... i urodziłam dziecko, po pewnym czasie chciałam wrócić do pracy. Dziecko oddałam pod opiekę moich rodziców, byłam jeszcze bardziej zmęczona, musiałam sama gotować zupki, bo mała nie chciała jeść u dziadków, dowożenie odbieranie I kiedyś w desperacji zaangażowaliśmy teściową, na chwilę. I skończył się koszmar, moja teściowa jest super!!!!!!!!!!!!!

Kolczyki kwiatki w kolorze turkusowym zrobią prawdziwą furorę w gronie kobiet na przyjęciu. Spraw, żeby Twoja ukochana poczuła się jedyna w swoim rodzaju! Polecam je kupić w niskiej cenie. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl .