Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Andrzejki 2015

Polecane posty

Gość gość

macie jakieś plany

Gość andrzejkexd
nie :(

Gość gośćKartyLosu
Powyżej smutne miny, brak planów - to dołączcie do forum kartylosu, na trzy dni darmowych wróżb i zabaw andrzejkowych, dla wszystkich osób, także tych, nie zarejestrowanych na forum. Więcej informacji na forum - Zapraszamy, warto skorzystać oraz miło spędzić czas! :)

Gość gość
ja pierwszy raz od dawna namówiłam męża na wyjście na bal. Będziemy się bawić w hotelu Villa Estera kolo warszawy. Byliśmy tam latem na weselu i bardzo nam się spodobał klimat w tym lokalu. Tutaj możecie sprawdzic szczegóły takie jak menu itp. http://www.villaestera.pl

Gość gość
Bedzie remony wc

Gość gośćKartyLosu
Przypominam Wam o darmowych wróżbach andrzejkowych i rożnych zabawach na forum ezoterycznym KartyLosu. Więcej informacji znajdziecie na forum. Większość tematów już się pojawiła, reszta będzie pojawiać się w trakcie trwania naszej akcji (27-29.11) Zapraszamy do wspólnej zabawy :)

Gość Zuza_nieduza
ja w tym roku wykorzystałam andrzejki żeby namówić chłopaka na wypad we dwoje :D jedziemy do ustki do hotelu lubicz więc plan w same andrzejki pewnie coś powróżymy i może jakiś romantyczny spacerek jak będzie pogoda , a tak to relaks w spa <3

Gość gośćKartyLosu
Pierwsze wykonane wróżby już gotowe!! :) Zapraszamy do wspólnej zabawy, oferujemy duży wybór zabaw plus oczywiście wróżby, przesłania anielskie. Przyjdźcie na forum KartyLosu.pl (główny temat Andrzejki na Kartach Losu), nie trzeba się rejestrować, aby zadać pytanie. Wykorzystajcie tę okazję i sprawdźcie jaka czeka Was przyszłość np., w sferze uczuciowej! :)