Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zona niechce

Polecane posty

Gość gość

zona niema wcale ochoty na sex, najcetniej by dala 1-2 razy wmiesacu

Gość gośćSamiecAlfa
Musisz inaczej podejsc do tego.Coraz czesciej kobiety-zony probuja manipulowac i zle interpretowac pewne zasady.Niemoze niemiec ochoty,ona musi wiedziec,ze musi dac tobie bo to jej obowiazek.Tobie sie to nalezy jak psu buda.Wyjatek stanowi miesiaczka i choroba typu gryba,angina czy tez "niewygodna,nieprzychylna sytuacja,okolicznosci".Niestety proponuje powazna rozmowe na ten temat.Pamietaj ze to jest twoja naleznosc za dobroc twa!

Gość gość
Ty samiec alfa, ty jestes jebniety w lepetyne debilu. A ty poprostu Porozmawiaj z żoną a nie słuchaj idioty.

Gość gość
Samiec alfa ma racje.Nadeszly czasy gdzie kobiety za duzo sobie pozwalaja i dlatego jest taka rozpusta w kraju bo rozpusta wychodzi od nich a nie od facetow a gdyby zyly pod twarda reka to by sie szanowaly i swa godnosc mialy.

Gość gość
samiec alfa nie masz żadnych praw, jak zmusisz kobiete, to ja zgwałcisz, mimo ze jest twoja zona to nie masz prawa jej zmuszac gdyz jest wolnym człowiekiem, jak ja zmusisz to ona cie pozwie, a ty bedziesz w pierdlu. krotka pilka

Gość gośćSamiecAlfa
Samiec Alfa ma zawsze racje, nawet jak niema to ja wtedy ma , ze jej wlasnie nie ma. Krotka pilka. Baby do garow, kuchni i mopa, a nie do rzadzenia, radzenia, rozrywki!

Gość gość
ehhh te marzenia nastoletnich onanistow i powiem ci cos w sekrecie twardzielu "suki nie chca dzieciaczkow"

Gość gośćSamiecAlfa
Nie jestem dzieciaczkiem.Mam ponad 30 lat i nie onanizuje sie.Takie mam poglady ktore i tak wyolbrzymiacie i zle interpretujecie.

Gość gość
Samiec alfa ma 100% racji. Kobieta ma byc posluszna mezowi. Tak bylo jest i bedzie.

Gość heniek twuj sonsiad
matu szkoda ciebie

Gość gość
kup jej nowy materac do r u ...h....ania

zona bedzie posluszna mezowi jesli maz bedzie spelniel kazde jej zachcianki. cos za cos.... wszystko byscie chcieli ale od siebie nic nie dajecie!

A jesli chodzi o odpowiedz na pierwotne pytanie to ja na miejscu zony poszlabym do lekarza zrobic sobie badania. tez tak mam i bylam na badaniach bo to nie jest normalne. moga byc poprostu rozstrojone hormony. ja mam np podwyzszone tsh co powoduje niedoczynnosc tarczycy przez to tez mi przybylo 5 kg. Dostalam dozywotnio leki na uregulowanie hormonow przez to chudne i znowu mam ochote na sex. Przeciez wazne jest zeby zona miala ochote a nie zmuszala sie.

Gość gość
zostaw zone w spokoju.zaladuje sobie filmiki z golymi paniami i mozesz ogladac tyle ile potrzebujesz a zona nie da rady, czyli 2 razy dziennie

Gość gość
Do Paulla007. Co to znaczy zachcianki. Nie ma nic mowy o zachciankach w przysiedze malzenskiej. Juz to widze jak banda arabusow wyposzczonych dobiera sie do d...py wyemancypowanej damie ktora im sie odda tylko jak spelnia jej zachcianki. Bluuuchaaaa!!!!! Smieszne i zalosne jestescie nasze panie. A jeszcze bardziej zalosni wasi partnerzy co o kawalek tego co im sie nalezy skomla jak burek o miske zupy przy budzie. Nikt sie z nikim nie wiaze zeby zachcianki spelniac. Nie pasuje to krzyzyk na droge, tego kwiatu jest pol swiatu.